Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koronavirus III (pokračování)

Bylo, ted delaji jakoze nic, ale ty proturisticky buface jsou zamereny na nemeckou a asijskou klientelu, tem neprijde divny, ze jsou ty ceny skoro jako u nich doma. Je to ale pochopitelny, turistu v Praze jsou kvanta, tak proc nedat takove ceny, ktere turisti stale akceptujou. Ze je neakceptuji domaci cesti turiste je sice blby, ale stejne se tam vsichni nevlezou, takze nejake sito stejne muselo byt nastaveno a to cenove je nejlogictejsi.

Najist se i v centru da, ale musis jit tam, kde se zameruji na bezne obcany, to jest predevsim zamestnance firem, kteri v centru pracuji, ale samozrejme jako cesky mluvici turista tam take zapadnes dobre. Nicmene hlavni problem casto byva se sehnanim mista, to pak svadi k tomu jit tam, kde maji prazdno, ovsem draho a o Cechy ani nestoji. Rada s tim popojet trochu od centra dal tak take neni k zahozeni, tim se rozhodne zvysuje sance na normalni cenu a ze si sednes hned.

Ovsem, jak tu pise L-Core, tak to bohuzel se musi lidi odnaucit. Loni u nas byl strejc a taky porad nechapal, ze do urcitych podniku nemuze a furt si tvrdil, ze zrovna tam pred 20 lety byl a bylo to v pohode, pak se samozrejme hrozne tem cenam i tomu, ze ho nekde ani obslouzit nechteli, divil. Ale byla to s nim sranda, furt, ze takovouhle cenu za pivo by si na Valassku nedovolili apod. :-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat