Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koronavirus III (pokračování)

Já právě roušku apod. moc nenosím, protože sedíme většinou doma. Pokud bys ale teď k nám přijel (navíc z Prahy!), chtěl bych, aby sis jí nasadil. Možná bych i ruky postříkal desinfekcí ]:)

Nevěříš, že je nebezpečný. Možná ne příliš pro mladou a zdravou ženu, s jinou krevní skupinou než A (to jsem uvedl jako maximalistický příklad, protože atributy "starý", "nemocný", "muž" a "krevní skupina A" jsou rizikovější).

Uvěříš, až/pokud bude milión mrtvých? Nebo pět, deset miliónů? A to jen těch, které lokální statistiky zaevidují?

-------
Na rozdíl od zaměstnanců, kteří by covid-19 prostě proleželi doma nebo v nemocnici, klidně 2 měsíce, pak se vrátí zdraví do práce, celkem nic se neděje - my to takhle "jednoduché" nemáme. Ono to v práci někdo za ně udělal.. a když ne, dodělají to později. Kdybychom to chytli my a skončili v nemocnici, můžeme zabalit podnikání. Termíny jsou neústupné, a platit pokuty za desítky klientů, že něco někam nedodali? Už tak se i těším, až to zapíchneme, protože právě kvůli termínům si nemůžeme dovolit vypadnout odsud třeba na 2 měsíce. Na druhé straně, peníze z podnikání nejsou na "přilepšení" do důchodu k zahození.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat