Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koronavirus III (pokračování)

smrtnost se trochu snižuje

Protoze na koronavir nikdo nezemrel, akorat nekteri jinak pravdepodobne smrtelne nemocni chytli jeste navic koronavir.

snad "účinnost" viru v čase klesá

Neverim tomu, jenom proste zemreli ti, kteri by stejne zemreli, jen jim to koronavir o par mesicu uspisil. A na druhou stranu, ti, kterym by mohlo umrti hrozit v opatrenich proti nepolevuji.

kteří si NUTNĚ musí jet čváchat zadky k móři.

Jenze lidi maji dovolene zaplacene z doby pred koronavirem, je pravdepodobne, ze koronavir jen tak nevymizi a babisuv kupon plati jen tento a pristi rok. Pokud cestovky nevrati penize a nezkrachuji, je a bude snaha vycestovat na dovcu, jak od zakazniku, tak od cestovek, tak i od vlady, aby se udrzela u korytka.

Do měsíce se znova budou hranice v Evropě zase zavírat

Viz vyse. Nebudou. Neni v nicim zajmu zavrit hranice, misto toho nam zase nasadi nesmyslny neucinny hadr na hubu. Drzte huby nebo vam je ucpem hadrem, tot nove motto vlady.

---

Nema zadny smysl nosit hadr, nema zadny smysl zavirat hospody, nema zadny smysl zavirat obchody, JEDINE UCINNE OPATRENI pro zastaveni koronaviru je zavreni hranic!!!
Nejlepsi by byla celkova uzavera a zacit si vyrabet zbozi sami doma, ale docela ucinna uzavera je i omezeni preshranicniho turismu. Jenze to jedine, co by pomohlo, se nestane.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat