Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koronavirus III (pokračování)

Je overene, ze placebo muze lidem pomoct. Ucinek to nema zadny, ale ty lidi veri, ze si vzali neco, co jim pomaha a diky te vire jim to opravdu minimalne psychicky pomuze. A psychicka pohoda ma casto za nasledek i tu fyzickou.

Proti tomu ja nic nemam. V pripade rousek trochu tapu v tom, ze ikdyz je tem lidem vysvetleno, ze proste to zadny smysl nema, tak stejne veri. Ale je to jejich vec. Jedine pred cim bych varoval, abyste ty rousky na sobe nemeli porad. Za prve je treba je casto menit, na ty rousky se vam nachytaji ruzne pyly a necistoty, ktere potom dychate. Za druhe vydechujete z tela latky, ktere nemate znovu vdechovat, ale pres rousku je nadechujete znovu. Pozor teda na dlouhodobe noseni rousky, aby pro vas vase vira nebyla nakonec skodliva!

---

Myslim, ze jsi psal, ze jsi ockovan proti chripce. Ok, beru to, clovek, ktery se chrani proti chripce, mozna prehnane, mozna ne, ale chce se chranit i proti koronaviru, ockovani neexistuje, hleda teda jine cesty ochrany. To je mi sympaticke.
Jenze kolik lidi je u nas ockovanych - 8%. A teda co ti zbyli blbove do te minimalne poloviny obyvatelstva, ktera dal rouskuje? Jako minimalne stejne tezka nebo mozna i tezsi nemoc jako je chripka jim nevadi a koronavirus ano? To mi hlava nebere, tyhle lidi jsou pro me stado, pro ktere nemam slov. Takze doufam, ze teda pri pristi epidemii chripky se opet zacnou chranit rouskama jako dnes!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat