Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koronavirus III (pokračování)

Ja mam kolegyni a ta si ted (pred rokem) po skoro 20 letech byla lehnout na tyden do nemocnice. Duvod: potrebovala preockovat na tetanus. Ma na tu ockovaci latku spatnou reakci, ale v nemocnici pod dozorem to da. Takovych lidi s problematickym ockovanim na tetanus je vsak naproste minimum. Ne tak na chripku, sance na spatnou reakci na ockovani proti chripce neni mala. Bud rad, ze to ty i tvi rodice snasite dobre.

Ockovani proti chripce u lidi, kteri to dobre snasi a jsou chripkou ohrozeni (stari a jinak nemocni lide) za hloupe nepovazuji, je to rozhodne prospesna vec.

Sam se ale take neminim v dohledne dobe nechat ockovat proti chripce. Chripku jsem mel, dokonce tezkou, a byly to ztracene 3 tydny, blby ale prezil jsem to v pohode, takze vyhazovat kazdorocne penize za ockovani proti chripce neminim.

---

Jinak teda jsou dva typy ockovani: prvni je, ze se nechaji preockovat vsichni, cimz se nemoc vymiti, protoze ji nikdo nemuze dostat, kdyz jsou vsichni ockovani. Ockovanim teda nechranim jen sebe, ale i ostatni. Treba to ockovani proti TBC, černý kašel a podobne. Druhy typ je, ze chranim jen sebe a to velice docasne nejdele rok. To je treba to ockovani proti chripce. U koronaviru odhaduji, ze to bude podobna zalezitost. Udelam jiste vse proto, abych se ockovat nenechal.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat