Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koronavirus III (pokračování)

U které části svých voličů to Babiš kvůli koroně prohrává? U důchodců? Ti by většinou uvítali (nepočítaje v to tvého otce) tvrdší opatření. Slyšel jsem někde i názor, že "ty bez roušky by měli střílet nebo alespoň zavírat, protože kvůli nim chcípneme". Příští rok se zvedne důchod o 700, přijde určitě předvolební slib o dalším zvýšení 2022, 2023 a poznámka, že Kalousek důchod zvedl o čtyřicet kaček.

Podle nějakého posledního průzkumu mělo ANO teď 34%. Tedy více než u posledních voleb. Ostatní nemají šanci, žerou se jen o paběrky mezi sebou.

Mně se mladý Klaus líbil, když před lety v tom svém sloupku na Novinkách čas od času trefně glosoval různé události. Dnes… no nevím.

--
Ještě tak: spousta lidí zastává názor bližší košile jak kabát. Je jim úplně jedno, že existuje problém Čapí hnízdo, dotace, střet zájmů, či co. Důležitá je pro ně ta kobliha zdarma, v jakékoliv podobě. 200k lidí z Letné se rozdělí mezi pět různých stran, výsledek nula nikde nic. S tím nic nenaděláš - a čím míň máš, čím jsi chudší, tím více kašleš na ideály, ale zajímá tě matérie.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat