Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix Bright

[90102-birght-jpg]
Tak neviem...fakt neviem, co si mam o tom mysliet.
Mam rad Willa Smitha. Skombinovat Elfov. Orcov a ludi do jednej nie az tak casovo vzdialenej buducnosti nie je zly napad.
Ale...ani neviem co o tom napisat...ako celok to proste nefunguje. Nie su to ani MIB, nie su to ani Bad Boys, aj ked zaklad tam je rovnaky...dvojica hrdinov, opat strazcov zakona a jeden z nich je WS.
Elfovia su nevyrazny, Orcovia malo temny a ludia...ako vzdy podrazacky, aj ked FBI teraz stoji na spravnej strane.
Mam rad fanatasy. mam rad scifi, akoze uuuuplne znechuteny som zase nebol, ale na pripravujucu sa druhu cast sa az tak moc netesim.
A ktovie, ci najdem vobec silu v sebe si ju pozriet.
55%

Předmět Autor Datum
Podívej se na The Beyond (z roku 2018), film co není sice moc známý, ale myslím že by tě mohl oslovi… nový
HPET 15.05.2020 23:44
HPET
Pozriem dnes ak bude cas. nový
fleg 16.05.2020 11:22
fleg
Mrknu na to. Dík :beer: Viděls "Čtvrtý druh"? Doporučuju. nový
mif 16.05.2020 11:28
mif
Nejsem si jistý, ono, před nějakým časem jsem viděl docela slušný starší film na který jsem ti chtěl… nový
HPET 16.05.2020 12:07
HPET
Starsie filmy maju svoje caro, aj preto sem davam obcas nieco, co nie je zrovna najnovsie, ale podla… nový
fleg 16.05.2020 12:35
fleg
Dobry serial bol aj Mars, je to natocene formou polodokumentu, odohrava sa v dvoch casovych rovinach… nový
Michal2 16.05.2020 12:40
Michal2
Mrkni na CS Mystery. Telka zadarmo. nový
mif 16.05.2020 12:51
mif
Zajimavé.. poslední
HPET 16.05.2020 12:58
HPET

Podívej se na The Beyond (z roku 2018), film co není sice moc známý, ale myslím že by tě mohl oslovit, jde o docela solidni snimek i když je film natočen ve stylu dokumentu (o to se mi to libilo vic), evoluce techniky mi nahnala (až budou zkouset ty "hoty", v podstate jen mozek, na artificialni tělo ) skoro až divný pocit kam až lidstvo zašlo, nebo čeho dokázalo docílit, v podstatě to není až tak daleko od dnešní úrovně v neurologie .

Osobně se mi to líbilo více ja některé Netflix prepraskané hovadiny.

Nejsem si jistý, ono, před nějakým časem jsem viděl docela slušný starší film na který jsem ti chtěl dát odkaz, kde šlo o to, že teď nevím jestli dite nebo manžel byl označkován nějakou mimozemskou civilizací k únosu a matka nebo manželka hledala řešení jak ho z toho dostat, pak navštívili experta a ten jim ukázal na zdi stovky výstřižků z novin že se to děje už nějakou dobu, a co si pamatuji že ti mimozemšťané měli mít různé barvy, šedej etc, no neskončilo to moc dobře pro toho dotyčného (nechci prozradit konec).

No a ted si nejsem jistý, jestli to není náhodou právě ten stůj zmínění ""Čtvrtý druh", jestli ano, tak se mi zdá znamkovaní na CSFD trochu podcenené protože to nebylo vůbec špatné a vím že se mi to líbilo, a taky bych doporučil.
Mi případne že ty trochu starší filmy byly prostě lepší, dnes je to spíš o tom divákovi namazat med pod oči přes různé efekty, jak solidní příběh, samozřejmě ne každý, možná je to tím že stárnu, nevím.

Na ten "čtvrtý druh" se podívám určitě, tento tip filmu mi vůbec nevadí, naopak, jestli je to ten o unosech, tak to klidně mrknu znova, stejně už si to moc nepamatuji a v TV i přes 60 kanálu je tam stejně nasraný.

Dobry serial bol aj Mars, je to natocene formou polodokumentu, odohrava sa v dvoch casovych rovinach - sucastnost, kde rozoberaju ako by sa dalo dostat na Mars a ake by boli problemy kolonizacie a buducnost, kde uz kolonizuju Mars. Pocas toho rozoberaju problemy vedci skumajuci Mars versus korporacie, ktore chcu len chamtivo tazit. Prekvapivo dobre.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru