Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix Bright

Nejsem si jistý, ono, před nějakým časem jsem viděl docela slušný starší film na který jsem ti chtěl dát odkaz, kde šlo o to, že teď nevím jestli dite nebo manžel byl označkován nějakou mimozemskou civilizací k únosu a matka nebo manželka hledala řešení jak ho z toho dostat, pak navštívili experta a ten jim ukázal na zdi stovky výstřižků z novin že se to děje už nějakou dobu, a co si pamatuji že ti mimozemšťané měli mít různé barvy, šedej etc, no neskončilo to moc dobře pro toho dotyčného (nechci prozradit konec).

No a ted si nejsem jistý, jestli to není náhodou právě ten stůj zmínění ""Čtvrtý druh", jestli ano, tak se mi zdá znamkovaní na CSFD trochu podcenené protože to nebylo vůbec špatné a vím že se mi to líbilo, a taky bych doporučil.
Mi případne že ty trochu starší filmy byly prostě lepší, dnes je to spíš o tom divákovi namazat med pod oči přes různé efekty, jak solidní příběh, samozřejmě ne každý, možná je to tím že stárnu, nevím.

Na ten "čtvrtý druh" se podívám určitě, tento tip filmu mi vůbec nevadí, naopak, jestli je to ten o unosech, tak to klidně mrknu znova, stejně už si to moc nepamatuji a v TV i přes 60 kanálu je tam stejně nasraný.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat