Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tajomstva koronaviru

Chripka se vlni v zime kazdy rok, proc by korona nemela vlnit taky?

Protoze ty opatreni byly k hovnu. Nosime rousky a co z toho jako?

Vysvetlovalo by to to, ze ten virus nejak moc nakazlivy bez dlouhodobejsiho kontaktu neni, takze se tam, kde nebyl dovezen nerozsiril. Sever Italie jsou ty textilky s cinskyma delnikama. Neni Barca porovnatelna s Madridem, dole zijou mnohem vetsi prasata, sorry dole mene dbaji na hygienu.

Protoze ten virus nezabiji vubec, jen komplikuje zivot nemocnemu cloveku, jinymi slovy tam, kde meli smulu a nakazili jinak jeste necim jinym vazne nemocne lidi, tam maji ty mrtve.

Korona neni nijak vyjimecne nakazliva. Neexistuje zadny dukaz vysoke nakazlivosti, jen domnenky strasicu.

Testy nejsou spolehlive, navic v CR je hodne nemocnych u hranic, nebo-li nemocne zdravotni sestry a nemocni lekari, co si to vypendlovali v Nemecku. Ono prave v relevantnim srovnani mas spousty promenych, ktere lajckym okem nedohlednes.

Ten vedec z Cambridge trva na tom, ze ten typ A (USA) je nejstarsi. Kdyby tomu tak bylo, tak to preci jasne odhaluje, proc je v blizkosti vypusteni nakazy celych 40% nakazenych, podobne pokud to vypustili ve Wuchanu, tak to zase vysvetluje, jak se to tema olympijskyma hrama vojaku rozsirilo po celem svete. Jednoduse odpoved na kde to vypustili, by mohla dat odpovedi na nektere z tvych dotazu. Zajimave je vsechno. Jenze jak se siri chripka treba? Vis to? Ja ne, takze jak si muzeme my bezni lide myslet, ze dokazeme odhalit koronu. A ti co to meli prozkoumat a rici nam odborne zavery, si radsi pronajmuli strasidelny dum a prodavaji vstupenky na predstaveni, ve kterem delame i herce.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat