Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tak jsem si aktualizoval Mapy.cz na telefénu...

Já sedím na prdeli doma, data v mobilu nemám. Nemám tedy co sdílet, nemám to JAK sdílet.

Pokud bych data měl (jo doma si mohu zapnout wifi, ale to by se analýzou našla akorát manželka a vnučka, která teď bydlí u nás) a trajdal mimo barák, sdílení informací bych nechal zapnuté. Nevadilo by mi, že někdo (Seznam, stát) ví, že jsem šel do samošky a tam se potkal s člověkem X.Y. Respektive, v současné situaci žádný nástroj, jak se s koroňákem vypořádat, neodsuzuji. Sdílení polohy nepovažuji za nějaký zásah do mého soukromí/identity. Stejně tak mi nevadí, pokud se budou sdílet údaje o tom, co a kde jsem platil kreditkou. Že jsem koupil petku Bráníka ve slevě či 15 rohlíků, že se to někdo dozví, z toho se neosypu.

Že zažíváme konec civilizace v přímém přenosu, to si taky myslím. Sice jsem se netrefil (většinou píšu "do sto let"), na druhé straně my staří psi jsme si alespoň už něco užili.

Tenhle průser už dávno zastínil hypo-krizi 2008-2019, myslím, že už zastiňuje krizi 1929-1933. Co zbývá horšího k překonání? WW2 a pak už jen ty morové rány středověku. Jenže tehdy, kdo přežil, byl alespoň schopen se nějak zemědělstvím uživit... dnes si tím vůbec nejsem jistý.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat