Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kvalita značkových bot

To jsou boty na sezonu. Jako - vypadají pěkně, žádná designová šílenost. Překvapilo by mě, kdyby vydržely dvě sezony. Cena pak odpovídá.
Koupil jsem na podzim kotníkové Lanetti, ne přímo tyhle: https://www.eobuv.cz/kotnikova-obuv-lanetti-mp07-81154-01-cerna.html ale podobné, za podobnou cenu. Spotřeba tkaniček jedna sada na tři týdny, protože ty kroužky na konci nejsou pořádně začištěné a tkaničku rychle zničí. Navíc se po dvou měsících jeden vytrhl, takže tkaničku teď protahuji skrz... Jazyk na obou botách se rozcupoval ve zlomu (asi v polovině) po dvou měsících, takže z toho leze podšívka a všechno možné.
Už nikdy víc. Prakticky tu sezonu ani nevydržely a to s tím rozhodně nikam do lesa nechodím, po městě a do auta.... Ty Salomonky mě stály skoro dvojku (ne kotníkové), ale po čtyřech sezonách jsem je vzal na donošení do práce. Je na nich vidět, že jsou používané, ale nikde se nic nepáře, netrhá, nepraská a pořád drží tvar a došlap (porovnávakl jsem s novými Salomonkami, co jsem kupoval loni)....

EDIT: Tak ne, nejsou to Lanetky, ale Sprandi! Tyhle: https://www.eobuv.cz/trekingova-obuv-sprandi-mp40-7105y-grey.html Kupováno ve stejném kšeftě, kde Lanetky normálně prodávají, to mě zblblo, nerad bych jim až takhle křivdil. Na ty Lanetky, co máš v linku jsem ale koukal taky, a podle mě jsou skutečně tak na jednu sezonu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat