Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem O rumu a jiných dobrotách

Tak jsem měl další rum a to sice Ron Quorhum. Nevim, jestli je to ten z odkazu, ale 12Y je nejlevnější, co jsem našel a ty ostatní jsou dražší, tak to bude asi ten. Musim se pořádně podívat, protože jsem tam tu číslovku nenašel. On teda i tenhle je za skoro tisícovku. A já ho dostal, nekupoval.

A prosim vás, to není tak, že bych ten předchozí skvělej rum takhle za pár dní vychlastal, to rozhodně ne. Naopak, jak je teď draho a dlouho si žádný rum nekoupim, tak já si to Nativo Autentico šetřim.

Tak jsem načal tenhle druhej, že ho také koštnu, ale teda, co vám budu povídat, vypiju ho, vylejvat ho nebudu, ale že bych z něj byl nějak unešen, to teda ne. Kořeněnej rum, který mě vůbec neoslovil. Začínám mít pocit, že čím má rum zajímavější a exotičtější lahev, asi teda nebude to sklo levné, tak už nezbyly peníze taky na kvalitní rum.

Kdyžtak bychom mohli podiskutovat i o těch lahvích, jestli to také pozorujete, čím hezčí a originálnější lahev, tím horší obsah. Podobně jsem to měl s tím Bumbum rumem, taky nezaujal.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat