Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem O rumu a jiných dobrotách

Mléko, chleba, máslo, vejce, sýr, no a na rum zase nezbylo. To je bohužel realita a i zjevný důvod toho, jak tato debata upadá. Je holt krize a lidi musí peníze počítat a při dnešních cenách potravin si nekoupí ani to důležité, natož aby se zabývali rumem.
Já to zcela chápu a měl bych to podobně, nicméně mám naštěstí zásoby z let hojnosti a teď je mohu postupně spotřebovávat a být v klidu aspoň chvíli než to všechno vypiju.

A tak jsem se pustil do rumu, který jsem dostal k narozeninám a sice Nativo Autentico 15Y. No a mohu si jen přát, aby vydržel co nejdéle a usrkávat po malých douškách. Za mě moc dobrej rum, nejprve sladkohořkej, potom pálí na jazyku a nakonec prostě rum s takovou zvláštní výraznou chutí, kterou úplně nedokážu identifikovat, ale chutná mi opravdu moc. Nejlepší rum, co jsem pil. Možná trochu podobný tomu rumu Kraken, ale už je to delší doba,co jsem ho pil, ale matně si vzpomínám na trochu podobnou chuť.

No, vidim to tak rok dva a abychom toto téma archivovali pro budoucí generace, protože už nikdo nebude vědět, jak jsme si žili a jak bylo dobře, dokud to nevzali do rukou blbci. :-/

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat