Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem O rumu a jiných dobrotách

Tak se zase hlasim, ale pockejte ja nejsem alkoholik. :-) Ja proste kupuju rum do zasoby nez zdrazej dan z alkoholu a kdyz uz nakoupim, tak ochutnam, ale nepredstavujte si prosim, ze jsem vypil celou lahev, to vzdycky zaspuntuju a schovam.

Drahy obycejny dvoulety rum z Trinidadu a Tobago s nazvem Kraken. Byl takovej ostrejsi, jak to ma kratky zrani, tak to proste neni dostatecne jemny. Nicmene teda hrozne mi chutna, vypil jsem vic nez obvykle, dneska si dam zas a k memu prekvapeni rano hlava nic, po min kvalitnim piti me vzdycky boli a u tohohle jsem to cekal taky a fakt v pohode. Tak nevim, cim to je, myslel jsem, ze proste ty jemne dlouhozrajici rumy nejdou do hlavy, ale tenhle vyzrava v sudu kratce a presto ok.
Jedna se o tmavej hodne karamelovej rum a hodne okorenenej. Jestli si ho nekdy koupite, tak by me zajimalo, jak vam to vonelo, protoze jsem v nem citil tresne, ale degustatori nic takoveho nepsali, ale proste mi tak vonel. Asi teda ne uplne nejkvalitnejsi piti, nicmene teda ja mam sveho favorita, se mi z toho hned sbiha slina. ;-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat