Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem O rumu a jiných dobrotách

Nesnesu tuzemak, ta chut mi prijde vyslovene odpudiva.

Vodka, whisky ale i slivovice mi prijdou takovy bezchutovy, prijde mi ze to hlavni na tom je ten alkohol a ja moc fanousek do alkoholu nejsem.

Ty rumy nebo treba metaxa potazmo obecne brandy mi prijdou, ze to ma prijemnou chut, ktera vlastne tu alkoholovou prebije. Takze to si dam rad, ale spis k nejake prilezitosti takze vyjimecne. Ted jsem ale hledal neco, cim bych se mohl desinfikovat pred koronavirem a prislo mi, ze vlastne bych docasne mohl ten rum pit casteji. Proste si vecer dat deci, abych vydesinfikoval krk. A samozrejme kdyz uz, tak nechci pit nejaky drijak, takze me nazory znalcu zajimaji.

Jinak teda ten Morgan ma takovou ostrou chut, pali po tom chvili v krku. Kdezto ten Malteco 5Y mi to prijde takovy prijemnejsi jemnejsi. Ja si dam vzdycky jen jednu sklenicku, ale toho Malteca mam pocit, ze bych docela chtel dat druhou, takze jo je to lepsi.

Treba to souvisi s tou dobou zrani v sudu, Malteco, co jsem koupil 5 let, ten Morgan se nikde na etikete nepise, ale na netu pisou, ze jen 2 roky. Tak proto asi ta chut je takova ostra.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat