Flegu, celkem často se oháníš elementární logikou, už jsem si zvykl Tak zkusíme tu logiku zapojit, OK?
Pojem karantena sme poznali aj predtym, vynimocny stav nebol tiez novinkou vo svete, navyse vsetky obmedzenia, ktore u nas boli su definovane v zakone. Tieto svojvolne amaterske vyklady Ustavy a zakonov naozaj milujem.
Já nikde nepsal o tom, že by možnost omezení nebyla v zákoně. Ano, začalo se to používat a to plošně a na dlouhou dobu. To je změna, tato situace dřív nebyla. Ústavu nikde nevykládám.
Na toto ekonomovia upozornovali uz daaaavno pred nejakou chorobou. Nepamatas si zemetrasenie, ci zaplavy z pred par rokov? Ked masivne zdrazeli disky a ramky a nebolo ich dostatok?
Ano, byly situace, kdy byl něčeho nedostatek, to je jasný. Vyhořela továrna, co produkovala většinu konkrétních výrobků. Dnes ale vypadává výroba v některých odvětvích, a to celosvětově. Situace je horší než jsme znali z minulosti.
Toto si prestrelil, pretoze toto naozaj nesuvisi, ale ze vobec s Koronou.
Zapojím tu výše zmíněnou logiku: já nikde nepsal, že to souvisí s koronou.
Atd. atd. Psal jsem o tom, že svět se změnil a ta změna je v podstatě skoková. Nerozebíral jsem příčiny proč se tak stalo, ale že se tak stalo. Chtěls příklady změn, ty jsem uvedl.