Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Smrť Televízií?

Zdravím, čo si myslíte? Vymrie televízia? Mám pocit že minimálne na Slovensku televízia úplne vymiera. Myslíte si že VoD služby ako Netflix či HBO GO nahradia televízie? Popravde ja som nezapol okrem pár výnimiek TV už vyše 8 rokov, teda za tých 8 rokov som nasledoval menej než nejakých 8 hodín. Keď už pozerám film tak práve na HBO GO. Myslíte si že až starci pokapajú, čož sú momentálne asi tý čo najviac pozerajú TV, že TV vymrie?

Totiž čo som videl či počul, či už priamo TV alebo čo som počul od ostatných, čítal a pod. A po tom čo sa mi pred nedávnom dostal do ruky TV program, tak som pozeral že čo to vysielajú, a prijde mi že už filmy len dobiehajú do konca, ani nenakupujú filmy a seriály, a len dávajú reprízy, celkovo aj sa zmenšil čas čo vysielajú film/seriál a viac sa predĺžil čas na reklamy, nejaké talk show, a blbosti.

Na osobne si myslím že Markíza sa na Slovensku už neudrží dlhšie než nejakých 5 rokov. JoJka pôjde hneď za ním. STV sa ešte udrží, ale myslím že po roku 2030 už bude pojem Televízia budiť taký pojem zastarania ako dnes vzbudzuje pojem CD/DVDčka. Teda ako ešte stále bude existovať, ale budú hodne okrajová záležitosť.

Čo si myslíte vy?

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Televize umřela už dávno, to už jsou jenom posmrtné záškuby. V okolí neznám nikoho, kdo by na to kou… poslední
bsabsajja 10.03.2020 19:38
bsabsajja

Televize umřela už dávno, to už jsou jenom posmrtné záškuby. V okolí neznám nikoho, kdo by na to koukal. Halooooo, máme internet.
Na co budu čekat měsíce na film, když si ho můžu pustit hned, nechápu k čemu by mi televize byla.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru