Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Smrť Televízií?

No ono filmy je iná vec, než čo ty porovnávaš Office365 alebo streamované hranie. Hlavne pretože streamované hranie je v plienkach, a za peniaze neprináša moc úžitkovej hodnoty voči klasickému hraniu na PC, Office365 ako služba je nezmysel, je to softvér, nemení sa v ňom obsah, a tak ani človek nechce platiť viac krát za jednu vec, okrem toho když existuje Office2019 ktorý sa vyplatí výrazne viac. Reklamy nemáš ani v jednom, dokonca ani v LibreOffice ktorý je zadara.

U filmov ale jde o to že ten malý príplatok 6€ za HBO GO a zbavenie sa všetkých reklám, zbavenie sa nutnosti byť viazaný na vysielací čas, a mnoho ďalšieho, to podľa mňa je dôvod prečo VoD služby podľa mňa vytlačia TV.

Inak hudba vs filmy, no hudbu najdeš v overených zdrojoch zadarmo, filmy nie, tam sú zdroje neoverené pirátske a bežný človek sťahovanie z torrentu považuje za nebezpečné. U hudby taký problém nie je, hudbu bežne najdeš mnoho na YouTube, SoundCloud, a ani si nemusíš nič platiť. Filmy legálne zadarmo na netu sú okrajová záležitosť.

Takže stále vidím vo VoD službách obrovskú výhodu. (p.s. platím si HBO GO, a pri tom taky používam aj torrenty), TV je ale fakt pre mňa vec, ktorá je že existuje, ale nevidím dôvod to ani zapínať.

A krom toho jak už spoplatnujú bežné televízie, mám pocit že už voči VoD si tým ešte viac kopu nevýhodu... taká Markíza dokonca bojuje proti vysielateľom a operátorom že to ani není možné, a je platená, takže....

moc s týmto nesúhlasím,... ale dík za názor

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat