Dala by se uzavřít Praha při výskytu koronaviru?
Mám takovou otázku dala by se uzavřít Praha při výskytu koronaviru? Za socíku to bylo možné ale teď bych tomu nevěřil. Ministr nevyloučil uzavření postižených měst.
Mám takovou otázku dala by se uzavřít Praha při výskytu koronaviru? Za socíku to bylo možné ale teď bych tomu nevěřil. Ministr nevyloučil uzavření postižených měst.
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Podle toho co se v Praze děje by nebylo špatné obestavět ji betonovým sarkofágem a uvést ji do klidu.
Kdyby byla nakažená Praha, tak se zavře Hradec, protože je menší. To dá přece rozum!
Kdyby byla nakažená Praha, jejich idioti by začali řešit přejmenování koronaviru na Virus Borise Němcova.
V souvislosti s tím přejmenováváním mě napadlo, že by bylo od Ruska hezké, kdyby ulici před velvyslanectvím USA v Moskvě pojmenovali po E. Snowdenovi.
Máme v kanclu puštěnou televizi, jakousi kriminálku, kulisa, nesleduji to, ale manželka to aspoň poslouchá..
Zaujala mě ale vložená reklama, kde jakási paní slaďoučkým a rozjásaným hlasem vybízí P.T. publikum, aby si všichni co nejdříve rezervovali jejich zájezdy do Itálie. Jasně, asi jde o dost dlouho dopředu naplánované reklamní kampaně, ale právě teď je to pikantní.
Cestovky budou letos padat jedna za druhou jak listí na podzim.
Itálie se dostává na čelní místa, hezké počítadlo je tady.
https://twitter.com/ZdravkoOnline/status/1232675094071324672
Defender ten tvůj odkaz hlásí jako zavirovaný!
Praha by uzavřít šla,až se podaří sehnat domů všechny vojáky,co jsme vyslali do světa.Jestli to ale bude na všechny silnice a cesty po obvodu Prahy stačit,elita z Generálního štábu asi k zátarasům stát nepůjde.
Uzavřít znamená žádné žrádlo, chlast, léky, atd.? Dobrý způsob jak se zbavit pragocentrismu.
A z miliónu chvilek by zbylo 5-6. Co víc si může skromný člověk přát?
Nic nejde uzavřít. Všichni zdechnem.
Tak si ještě honem užívat chlast,nezdravá jídla a hlavně sex,dokud je s kým.
Už jsem do sebe naklopil panáka rumu, k večeři si ohřeju mastnou klobásu a o tom posledním přesvědčím manželku, že moc času už nezbývá.