Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem EU nařízení.

Narizeni plati v EU a pro poddane EU po celem svete. (Kdyz je ti prez 18 a vyspis se se 17, tak te za to v CR muzou odsoudit. Kdyz odjedes do statu, kde maji tu hranici 16 a vyspis se se 17 tam, tak podle tamnich zakonu OK, kdyz se vratis do CR, stejne te za to zavrou - uz se stalo.)

Kdyz ma firma sidlo kdesi a pobocku v EU, tak ji EU muze popotahovat skrze tu pobocku (i kdyz se sama pobocka dotycne akce neucastnila - priklad Google a Spanelsko).

Pokud firma podnika i v EU, a je kvuli EU nucena pro cast uzivatelu zavest nejake opatreni, muze ji levneji vyjit to rovnou dat pro vsechny uzivatele, nez je nejak slozite filtrovat.

Taky se da udelat neprimy natlak "kdyz nas naserte, tak nasim vazalum zakazeme vam cokoli prodat ci koupit" - USA a Huawej napr.

No a v neposledni rade pokud ma firma zajem o udaje o tobe (a to skoro jiste ma), tak vymluva "EU naridila shromazdovat" je na rane - a malokdo dokaze, ze na tento pripad to vliv nema a mit ani nemuze (aneb neni nad to, mit osvedceneho nepritele, ktery nas "donuti" udelat vse nepopularni, co si sami obhajovat nechceme.)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat