Cashback
Ahojte, dočítala som sa o tejto zaujímavej možnosti https://www.kodino.com/sk/clanky/cashback-portaly/, ako šetriť pri nakupovaní. Máte s tým niekto skúsenosť? Dá sa tomu veriť? Príde mi nereálne, aby mi niekto vrátil niečo z nákupu.
Ahojte, dočítala som sa o tejto zaujímavej možnosti https://www.kodino.com/sk/clanky/cashback-portaly/, ako šetriť pri nakupovaní. Máte s tým niekto skúsenosť? Dá sa tomu veriť? Príde mi nereálne, aby mi niekto vrátil niečo z nákupu.
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Na tom není nic nerealného. Wikan 23.02.2020 15:09 |
Wikan | |
Vážne? Tak sa do toho pustím ElaNová 25.02.2020 17:40 |
ElaNová | |
Hlavně si pořádně naštuduj podmínky. Nejdůležitější je to, co je natištěno nejmenším písmem. poslední L-Core 25.02.2020 20:01 |
L-Core | |
Na klasickou kreditku mi vrací % ze všech nákupů. Teď jedno, před nějakou dobou 2%.
Tyhle specializ… L-Core 23.02.2020 16:19 |
L-Core | |
Kreditka mi nevrací přímo, ale jde mi to do penzijního spoření. Taky se to počítá. Prasak 23.02.2020 16:39 |
Prasak | |
jde mi to do penzijního spoření. Taky se to počítá.
:-D mif 23.02.2020 17:45 |
mif | |
Naděje umírá poslední. Když umřu dřív, tak mi bude tak nějak fuk, že mi to nevyplatí. Vlastně mi bud… Prasak 23.02.2020 18:50 |
Prasak | |
Rozhodně umřeš dřív, než ta naděje. :-) IQ37 23.02.2020 21:13 |
IQ37 |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Na tom není nic nerealného.
Vážne? Tak sa do toho pustím
Hlavně si pořádně naštuduj podmínky. Nejdůležitější je to, co je natištěno nejmenším písmem.
Na klasickou kreditku mi vrací % ze všech nákupů. Teď jedno, před nějakou dobou 2%.
Tyhle specializované vrací více, ale často na věci, které nevyužívám (= není mi to k ničemu), např. zážitkové dovolené, fitness kluby, kino, útrata v konkrétním podniku, sportovní potřeby, nějaké kosmetické studio, pohonné hmoty atd. Preferuji, pokud je vratka na všechno - ale ta je pak pochopitelně menší.
Kreditka mi nevrací přímo, ale jde mi to do penzijního spoření. Taky se to počítá.
Naděje umírá poslední. Když umřu dřív, tak mi bude tak nějak fuk, že mi to nevyplatí. Vlastně mi bude fuk úplně všechno.
Rozhodně umřeš dřív, než ta naděje.