Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Babiš a audit z EU

Ono když si uvědomíš, tak on dokázal poprvé od plyšáku naplnit ty nejnižší pudy části naší společnosti. Závist, třídní nenávist, dobrý pocit z toho, když má někdo těžší život, než by musel mít, apod...
Nějaký Bakala je sice sere ale je jim příliš vzdálený a abstraktní. Kdežto hospodští, majitelé obchodů, krámů, kadeřnictví, autodílen apod jsou jejich sousedé, příbuzní, spolusedící v hospodě apod, kteří mají hezčí auta, větší baráky, pěknější dovolené apod.
A pak když vidí že poprvé od revoluce na ně někdo dokázal "zakleknout", nařídit jim EET, kontrolní hlášení a uvaluje na ně zajišťovací příkazy, je logické, že jsou z toho nadšení... Pokud do toho dokáže marketingově prodat, že důchodcům přidal 9 stovek (přestože 7 z toho bylo automatické navýšení) a další "dárky", tak se výsledek dostavit prostě musí.
Vem si jedno, že člověk, co nedá dopustit na bolševika, zde otevřeně prohlásí, že bude volit miliardáře a nezpochybnitelného oligarchu. Co chceš víc?
A ano, jistou roli v tom hraje i nenávist k tomu, co nabízí jeho opozice. Mně to ale přijde hodně malomyslné, notabene od "nasraných pravičáků". Kurva není řešení rezignovat a hodit to tomu, kdo sere nejvíc ty progresivní čuráky.
Bohužel tak jsou karty rozdaný...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat