Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Proč je dnešní klima "dobře" a případná změna "špatně"?

Ten clovek je hlavne klamar a zavadzac.
Karle obcas by si si mohol dat tu namahu a overovat aj zdroj, o ktory sa opieras. Ja viem, ze sa ti Moore momentalne hodi do kramu so svojimi nazormi, ale zistil si si nieco o nom?
Btw Moore nie je vedec, tak preco by sme ho mali pocuvat, ked sa chcem bavit o vedeckych dokazoch?
Moore nezalozil GP ako rad prezentuje, Moore do GP vstupil 2 roky po zalozeni.
Moore bol defacto z GP vyhodeny, odisiel sice sam po serii sudnych sporov s inymi clenmi GP, pretoze atmosfera v GP bola viac ako dusna. Je asi kazdemu jasne aky ma nasledne na to k GP vztah.
Moore vyuziva svoju PR povest, ktoru si sam vybudoval ako enviromentalista....bohuzial kope za opacnu stranu. Napriklad u nas na Slovensku bol lobovat za otvorenie tazby zlata, ci uranovej bane na strednom a vychodnom Slovensku...co je naozaj velmi ekologicke hlavne, ked to miestni ludia uz niekolkokrat v referendach odmietli.
Ak by ti nestacili priklady uvediem len citat z New York Post.

Výzvy k záchraně deštných pralesů se nezakládají na vědeckém poznání. Jsou prostě zásadně mylné. Zjistili jsme, že pralesy jsou z devadesáti procent nedotčené. Viděli jsme to z letadla, mluvili jsme s tamními úřady, vyhodnotili jsme satelitní snímky celé oblasti. Je to nejzdravější lesní porost na Zemi. Balamucení o tom, jak závratně mizí, je zkrátka vědecky chybné.“

Ak chces nasiel som ti aj original.

All these save-the-forests arguments are based on bad science. ... They are quite simply wrong. We found that the Amazon rainforest is more than 90 percent intact. We flew over it and met all the environmental authorities. We studied satellite pictures of the entire area," he said. "They are just about the healthiest forests in the world. This stuff about them vanishing at an alarming rate is a con based on bad science ... Anyone who has been in the jungle knows that if you want to live there, you'd better take a few machetes. Otherwise, it'll take it all back

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat