Bare Knuckle Fighting Championship - aneb boj na holé pěsti
Co říkáte na tento boj s holými pěstmi? Čas od času se koukám na UFC, ale tohle je jiná řežba.
Ten Kaleb Harris je solidní hovado, vůbec nenechal svého oponenta vydechnout.
Jinak i komentáře typu "na co to koukáš?!?", "negramoti se perou" atd. jsou vítány.
nezajímá mě to.
Na co to koukáš?!? Negramoti se perou.
Mě to baví . Když počítám příklady do školy, tak na odreagování mi to celkem vyhovuje.
Ti borci podle xichtu vypadají, že se neperou poprvé. Ale ten zrzavej fous má suprově odstátý plachťáky.
Jj, tajten borec z UFC je má taky trochu víc "upravené".
To sa staci v sobotu vecer postavit pred dedinsku krcmu, nepotrebujes ani internety.
To už tady bylo.
Chléb a hry. Ovčan je spokojen a drží hubu.
Mne sa pacilo ako isty cas UFC zblblo miestnych cz/sk youtuberov a zacalo pribudat subojov v klietke.
Jeden z najpodarenejsich ukazujuc na spodinu cz/sk YT je suboj...hm a teraz mi obaja degesi vypadli z hlavy.
Ak si spomeniem napisem, stoji za zhliadnutie ako sonda do ludskej duse.
Tak Google pomohol je to Bejr vs Pstruh. Jeden lepsi blbec ako druhy, ale Bejr exceluje.
Myslíš tuhle frašku?
Sportem ku zdraví.
Jako ta kardio příprava k MMA je hodně dobrá, co se týče zdraví. Inu, ty schytané granáty už ale no.
Viking má další oběť.
Akorát nemá bradku Hurvajs
To je fotka před pubertou.
Tajto je oldschool
Tak zítra kolem 4. ráno má Harris zápas. Změnil se mu ale soupeř, místo Liptona nastoupí Jeff Chiffens(ten vpravo).
Vyhrál, jak jinak.
https://mmacore.tv/videos/Kaleb_Harris_vs_Jeff_Chiffens_Full_Fight_BKFC_9/10331998
Odkaz je neplatný, zde máte video přímo od nich.
Tohle bude pro Harrise pořádná výzva konečně. Pro orientaci, Conor McGregor měl před vstupem do UFC bojovat proti Jimu Alersovi. Na zápas nedošlo kvůli zranění.
Tyhle PC hry jsou čím dál víc reálnější.
jedno se musí nechat - tomu Irovi se asi do očí nikdo nevysmívá, že mu odstávají uši