Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hledá se dítě

Ak si si vsimol v tomto vlakne nevystupujes len ty a v tejto teme uz odznelo, ze utek na motorke na mernaom useku, kde je podla vodica radar zle nastaveny je koser, pretoze on tam ten radar proste nechce a ked ho nameraju zdrhne im, pretoze motorka mu to umoznuje.
To je klasika, mam kopec znamych motorkarov a utiect policajtom je bezny folklor u nich.

Pokuta je (pro mě) nekomfortní situace a tudíž se vůči jejímu uložení mohu (a vždy budu) v rámci zákona bránit; lhostejno, zda jsem si nějakého porušení vědom či nikoli.

Dalej to uz nemusime rozoberat, tu sa proste nezhodneme. Tvoja vnutorna moralka je proste nastavena inde ako moja a je asi zbytocne sa navzajom presviedcat o spravnosti svojho nazoru.
Zakladny kamen urazu je v rozdielnych moralnych hodnotach.

Uvědomit si přestupkové jednání mohu i bez placení pokuty; zas ze mě nedělej nějakého arogantního šmejda co jezdí po městě stovkou a podobně.

Skus sa prosim ta vyvarovat takychto demagogickych odboceni zbytocnych, pokutu mozes dostat aj za parkovanie, ja som nikde netvrdil, ze si smejd a nic z teba nerobim. Budme k sebe trosku ustretovejsi a nepriradujme si k sebe vyroky, ktore tu neodzneli.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat