Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hledá se dítě

Vy dva jste ideální občani.

Nie sme, mozmem ti uviest 2 pripady (za seba teda).
Raz ma zastavili policajti, odbocil som do zakazu a pri kontrole na mna skusil aj to, ze som nebol priputany. Velmi rychlo som ho dal do pozoru, ze nech taketo veci na mna neskusa, pretoze zasadne chodim priputany nie kvoli vyhlaske, ale kvoli svojej bezpecnosti. Stacilo zvysit hlas a spytat sa ho co to skusa na mna hned sklapol s mumlanim, ze sa asi pomylil.
Druhy raz som vyhadal stopku, na stopke zastavujem pomerne kontroverznym sposobom, ktory je vsak bezpecny podla mna...pridem ku stopke spomalim a zastavim na milisekundu a nie klasicky na par sekund ako bezny vodic, pretoze pokial je krizovatka prehladna nevidim dovod tam vystavat sekundy. Z dialky sa to moze javit, ze tu stopku prejdes to uznavam.
O asi sto metrov dalej ma zastavila hliadka, ze som nestal na stopke. Skusali vselico, ale ja som bol presvedceny (vidis ten rozdiel? Ja som bol presvedceny, ze som pravidla neporusil a na stopke som stal, ziadne klamanie a zatajovanie), ze som tam stal a ked si raz myslim, ze mam pravdu budem si za tym stat. Mali smolu nepresvedcili ma a museli to vzdat. Zaznam nemali a keby aj mali pojdem s nim kludne az na sud, kedze ja som vedel, ze som stal hoci im sa mohlo zdat, ze nie. Mam pravdu a budem sa za nu bit do konca.

No...aby sme sa tu len nehadali a trosku sa aj pobavili tak to dopoviem. Viem, ze to mozno pouzijes proti mne, ale pride mi to zabavne aj po rokoch.
Po asi 10min hadania to policajt uz takmer vzdal, pretoze ma nemali ako presvedcit a dokazat mi, ze som tam nestal, ale jeho kolega si vsimol, ze mam prepadnutu technicku asi o 14 dni.
Dostal som na vyber, zoberu mi technicak, kedze nemam platnu technicku, co znamena koniec jazdy, alebo uznam, ze som na tej stopke nestal a mam to za 20.
A teraz pride to zabavne...ja som asi 30s naozaj premyslal, co spravim, na tej stopke som stal, nebudem predsa platit za nieco co som nespachal vsakano.
Nebol som daleko od toho nechat si zobrat vodicak...tvrdohlavy som na to dost.
Nastastie zvitazil rozum, ti policajti mi defacto velmi vysli v ustrety, dokonca aj cakali tych 30s kym sa rozhodnem, takze vo finale som im vdacny.
Ale bol to tazky boj s vlastnym egom a nazormi a som rad, ze som ho vyhral.
A to je prave to, co mi tu na debatach chyba, vacsina z vas boj s vlastnym egom pravidelne prehrava, tu sa uznavaju len vlastny argumenty, vlastna pravda a tu sa nikto nikdy nemyli, takze uznat nazor druheho, ktory sa lisi od mojho je z rise scifi.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat