Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hledá se dítě

Ale nesuhlasim s nazorom, ze ked vsetci kradnu budem aj ja.

Ani já ne. Rozumíš-li psanému textu, nikde nic takového nepíši.

Pokutu som zaplatil, ani poriadne neviem zaco, mal som v aute syna a nechcel som sa s nimi pred nim hadat, navyse 2km domov a vedel som, ze tu rychlost som aspon na chvilku urcite prekrocil, mozno som sa uz zaradil aj na plnej ciare. ktovie.
Ale keby mam tvoju logiku nemusel som. Policajti mi nemohli nic dokazat, kameru v aute nemali, prekrocenie rychlosti mi ako dokazat nemali, nemali radar, bola to nakoniec asi bezna hliadka. Stacilo tak malo, ja som nic nespravil, nicoho som sa nedopustil, nic mi nedokazete. Utreli by hubu. takychto arogantnych vodicov, ktory su "v prave" stretavaju casto, je ich plny net.

Ale to je tvoje blbost, že jsi zaplatil. To není o žádné aroganci a podobně, ale chce-li tě někdo za něco postihnout, musí být nade vší pochybnost jasné, že k přestupku došlo a kdo ho spáchal. Dále máme naplnění materiálních znaků přestupku, ale to už jsme trochu jinde.
Dle této logiky na tebe příslušník ukáže prstem, že jsi jel rychleji a ty zaplatíš, protože možná ano, možná ne, nikde není zadokumentováno.
Nezlob se na mě, ale zaplatit pokutu a ani nevědět za co může jen vůl. Byť jsi možná jel rychleji.
A opět - netahej sem paralelu s krádeží, která kulhá na obě nohy. Jaká tvým jednáním vznikla škoda? Byl někdo skutečně ohrožen? Ne.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat