Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hledá se dítě

Ano suhlasim s tebou, ze cely ten system nie je nastaveny dobre a argument, ktore uvadzas su koser.
Ale nesuhlasim s nazorom, ze ked vsetci kradnu budem aj ja.
Ok, mozem to napisat inak...ked klamu ostatni budem klamat aj ja. Ked s niecim nesuhlasim budem sa uchylovat k falosnemu pocitu, ze bojujem za spravnu vec a posuniem si nastavenu uroven moralky inde.
Je to tak spravne nie?
Nie, nie je.
Ale ja chapem preco to robis, tiez som k tomu parkrat v zivote sklzol, ale na rozdiel od teba si uvedomujem, ze to nie je spravne a snazim sa tomu vyhybat.
Priklad...asi dva roky dozadu som obiehal auto v obci...slo 40, brzdilo ma, navyse mi par km predtym vybehol z vedlajsej a musel som brzdit, proste to auto, jeho vodic ma vytacal. Bol tam asi 150m volny usek, dalej uz bola plna tak som na to sliapol a predbehol ho. V okamihu predbiehanie som mohol mat v maximalke 60-70km/h, co vsak nie je az tak podstatne.
Asi 3 auta za mnou sli policajti, nevedel som o nich. Hned po mne vystartovali, klasika majacky, zastavenie.
Pokutu som zaplatil, ani poriadne neviem zaco, mal som v aute syna a nechcel som sa s nimi pred nim hadat, navyse 2km domov a vedel som, ze tu rychlost som aspon na chvilku urcite prekrocil, mozno som sa uz zaradil aj na plnej ciare. ktovie.
Ale keby mam tvoju logiku nemusel som. Policajti mi nemohli nic dokazat, kameru v aute nemali, prekrocenie rychlosti mi ako dokazat nemali, nemali radar, bola to nakoniec asi bezna hliadka. Stacilo tak malo, ja som nic nespravil, nicoho som sa nedopustil, nic mi nedokazete. Utreli by hubu. takychto arogantnych vodicov, ktory su "v prave" stretavaju casto, je ich plny net.
Pre teba som mozno debil, ktory nevyuzil zakonne pravo, pre mna osobne som vitaz, pretoze samozrejme prve co ma napadlo, ked prisli k okienku a kedze ma vytocil ten blbec, co som ho obiehal bolo, ze co kurva odo mna chcu a otravuju ma?
Ver tomu, ze najtazsie byva zvitazit nad samym sebou.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat