Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hledá se dítě

Ja suhlasim s tebou, ze ked je policajt zmrd a postavi radar na vjazde alebo vyjazde z dediny, idealne z kopca, bez rodinnych domov, kde ta 50ka naozaj nie je nutna a nameria ta, ze je to zakernost a ze merat by mali na usekoch, kde to naozaj treba ako si spomenul vyssie.
Ale, co to meni na fakte, ze si porusil pravidla?
Ty mas pravo klamat a zneuzivat zakon zakazdym, ked mas pocit, ze si v prave?

Ty bys za Třetí říše předpokládám u Žida housku nekoupil, viď? Bylo by to proti pravidlům chlape, chápeš to? Přece "nemáš právo porušovat zákon, i když jsi rozumově přesvědčený, že jsi v právu"! :i:

Že je to "něco jiného"? Wau, dobrou chuť... Nešmakuje? :-)

Jo a jen tak mezi námi...

Co si spravil ty? Vsetky tieto pokuty si implemntoval na problemove useky, kde policajti vychadzaju ako zakerny zmrdi a tvoj zaver je, ze takato obrana je v tomto pripade primerana.

Úsekové měření není o ničem jiném, než o tom, kam ty stacionární radary dáš a města jsou prostě a jednoduše nuceny státem k tomu je dát tam, kde si "na sebe vydělají" Takže jednak se bavíme o specifickém způsobu měření, u kterého jediného jde použít institut "osoby blízké" (dnes teda u nás spíš "vzdálené" - pokud teda policajtům neujedeš - 2 zářezy na motorce mám :-D ), protože když tě zastaví, tak tato možnost padá. A druhak trvám na tom, že i fízlové jezdící v mobilních radarech jsou motivováni "vybrat" a nikoli "eliminovat skutečně nebezpečné magory" (a toto mám přímo od zdroje z PČR), oni prostě tu "objasněnost" musí vykázat i v té dopravě...

Jo a závěrem ano, pokud mě někdo okrádá, tak to s mými emocemi celkem cvičí, to se fakt upřímně omlouvám a čestně se za to stydím!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat