Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hledá se dítě

Chlapci, vy dva jste vážně obyčejní fanatici... Když pominu, že srovnáváte nesrovnatelné, co tak zavést ty "samopokutovací auta"? Přece "kdo nic neudělal, nemá se čeho bát!"

Mezi námi, až budou ti "digitalizovaní výběrčí" (myšleno stacionární radary s kamerami) před školami, v obytných zónách, kde jsou úzké ulice, kolony stojících vozidel, a hrající si děti, jsem pro kulku do palice za překročení povinné rychlosti o více jak 10% (myšleno samozřejmě v nadsázce (ta kulka, ne těch 10%))!
Dokud jsou na výpadovkách měst, dokud jsou třeba u nás z Otrokovic do Zlína na čtyřproudovce, kde se roky uvažuje o 70km/h (marně, šrouby se zásadně utahují, nikoli naopak!), dokud jsou tam, kde 50km/h prostě nedává valný smysl a je to pouze o tom, že "tak hovoří zákon" a dokud na těchto, a výhradně na těchto, místech měří fízlové (pardon, ještě jsem zapomněl na místa, kde se vjíždí a vyjíždí do/z "obcí", není tam jediný dům a přechod), do té doby se BUDU proti tomuto zvyšování přijmu měst, obcí a státu bránit všemi možnými prostředky!

Mně osobně připadá, že pokud stát přerozděluje téměř 70% toho, co vyprodukuju, tak by si neměl dělat z bezpečnosti business a pokud ho dělá, pak mi s kecama typu "ale ty jsi jel 62km/h tam, kde jsi neměl, tak co řešíš, měl by ses čestně přiznat!" bez urážky (hej, nebo klidně i s ní, fakt už mi připadáte až příliš etatističtí) polibte biskupa...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat