Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem ČR musí zavést institut strpění cizince

Já mám jiný příklad, taky názorný, a veskrze pravdivý:

- Stát dá problémové rodině sociální příspěvek.
- Otec vše sebere a většinu prohulí, propije a prohraje v automatech (pokud už teda zrovna nejede v drogách), případně rozfofruje s kurvama
- Hladové děti závidí bohatším rodinám, které se na ně z daní složily, a nemají pro ně dobrého slova, protože se nepochopitelně mají líp.
- Otecko z neprohraného zbytku příspěvku dětem koupí lízátka a děti jej za to mají rády, protože je to přece jejich táta, který se nebojí ani sociálky! A sociálka je přece ta špatná, ne Otecko.
- Když se na to všechno přijde, otec začne tvrdit, že hraním automatů chtěl vydělat peníze pro rodinu, a že to byl nejlepší nápad, který kdy vymyslel, protože on má přece své děti rád, dokonce jim za poslední drobné přece koupil lízátka! Peníze bude vracet splátkami z dětských dávek...

... a dalo by se pokračovat dál, tenhle příběh jistě všichni dobře znáte.

Fakticky platí to, že peníze z EU jsme si dílem prožrali a rozkradli sami, protože Češi jsou národ zlodějů (aneb z cizího krev neteče); dílem jsme pro vlastní neschopnost nezvládli ani ty peníze smysluplně utratit. Stačí se podívat, jakým stylem se u nás staví a opravují dálnice.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat