Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem ČR musí zavést institut strpění cizince

Huraaa uz konecne viem preco vsetci tito tupci (teraz myslim politikov) zavadzaju ludi.
Takze su tam 2 zasadne faily z ich strany.
Prvym je, ze rozhodnutie ESD nehovori o tom, ze staty EU nemozu vyhostit cudzinca zo svojho uzemia. Hovori o tom, ze aj cudzinec, ktoremu bol odmietnuty/odobraty azyl ma stale prava utecenca, cize napriklad pravo nebyt vyhosteny pokial by mu v cielovej destinacii hrozila smrt a mucenie, pravo poziadat o strpenie na uzemi (ma ho zavedene CR, Nemecko aj kopec dalsich statov uz davno) apod. Ale toto pravo mal aj pred rozhodnutim ESD, jedine, zeby existoval nejaky cesky judikat, ze taketo prava tym padom straca. Ale v zakone som a nic take nedocital.
Druhym este lepsim preslapom je, ze si toto cele nazvali institutom strpenia cudzinca na uzemi, pricom rovnake pomenovanie ma paragraf 78 Azylove zakona.
A sme doma.
Vlastne mal by som sa ospravedlnit aj tym posrancom, pravdepodobne vsetci vychadzaju z clanku na webe ceskajustice.cz. ktory ma totalne debilny nadpis.

ČR musí zavést institut strpění cizince. I člověk bez nároku na azyl má mít práva uprchlíka

CR nemusi nic zaviest, kurvadrat CR ho uz davno ma. Keby si clovek, co pisal clanok precital Zákon č. 325/1999 Sb. tak by v zivote nenapisal takuto kravinu. Ma ten clovek vobec pravnicke vzdelanie? Ja sice nie, ale paragraf o strpeni cudzinca na uzemi tam vidim.
A naopak v clanku, kde su popisane novelizovane a nove veci nic take ako pridania institutu strpenia nevidim.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat