Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem ČR musí zavést institut strpění cizince

Nechcem zbytocne odbacat, ale ja vela veci od prezidenta nepozadujem.
Urcite nepozadujem skusenost, ked si zoberies aj vas prezident ma viac menej reprezentacnu ulohu, takze co chcem vlastne od prezidenta?
Nech reprezentuje. A to robi podla mna dobre...minimalne sa dobre oblieka, co ju vidavam na fotkach. Nie kazda zena ma vkus, alebo dobreho poradcu ako ma ona.
Nasa prezidentka naozaj na nikoho neutocila pocas kampane, co je nevidane, dokonca aj teraz v urade nevidim nejake zasadne vyhlasenia. Kde bola v zahranici hanbu nam nespravila, postavila sa vladnej strane pri ustavnych sudcoch a donutila parlament ukoncit rocnu frasku okolo ich volby a dokonca aj jej vyber nikto hlasno nekritizoval. Mna si ziskala tym inym pristupom ako ostatni a kludne si mysli o mne, ze som zmanipulovany nejakou kampanou. Zatial som nenasiel nic zaco by som ju mohol skritizovat a ja kritizujem celkom rad.
Takze, co jej ma vycitat? Ze nema skusenosti? A ti predtym ich mali? Ze je zena? Je mi u prdele, pre mna za mna nech je aj hermafrodit. Ze vyhrala zazrazkom volby a "mozno" ju tam niekto pretlacil? A co, ostatnych netlacil nikto?
Keby som bol prizemny tak ti vratim podpasovku, ze zavidis, pretoze vase prezidentske volby boli cista katastrofa. Prva volba Zeman vs Schwarzenberg bolo ciste zufalstvo, tam sa zvolit "dobre"ani nedalo, druha volba vsak mala byt jasna, mohli ste mat nekonfliktneho Drahosa, ale cesi recesisiti si museli zase zvolit vtipalka Zemana. Tiez mozem povedat, ze Zemana tam musel nejako pretlacit, rozum mi neberie ako mohol dat Drahose inak.
Ano dnesny trend je robit politiku inak, napriklad neutocit na oponenta, priznat si chybu ak ju spravim, ospravedlnit sa, pouzivat rozum pri premyslani a nie rady spin doktorov...co z toho robia dnesni politici?
Pozri vcera som si vypocul pred spanim hodinovu nahravku Kocnera s Trnkom (nas byvaly generalny prokurator, v sucasnosti uz len prokurator). Bez ohladu na to, ci Kocnerovi verime vsetky jeho vymysli a fabulacie mal byt Trnka dnes zabasnuty a vysetrovany.
Namiesto toho ide policia skumat pravost nahravky, Trnka si veselo chodi do prace a karavana ide dalej.
Ak chces priklad od vas, tak Babis mal po prevaleni Capiho hnizda odstupit. Neodstupil, ustal to, spravil si PR a karavana ide dalej. Opat nieco co neviem logicky pochopit.
Kde je zdravy rozum pri sucasnej politickej elite u nas a u vas? Ja ho tam nevidim. Su tam len emocie, ovladanie mas spravami a utocenie na nizke pudy (migranti, lgbt, rusko vs usa a pod).
Ale co sa cudujem, staci sa pozriet na tuto celu debatu a to je odraz toho co mame. Na prvy pohlad je vsetko jasne a logicke a napriek tomu si jediny z oponentov, co uznal, ze mam pravdu, aj to az po mojom natlaku a vzivaniu tvojej inteligencie a aj to si uznal len ciastocne v style, ze ok nadpis je zle napisany, ale na ostatnom trvam (to ostatne som ti vyvratil tiez snad dostatocne jasne a argumentacne).
Pritom stacilo tak malo...povedat, ok tie clanky v novinach, vyroky Okamuru a spol su chujoviny, pretoze skutocnost je ina, je to prekrutene, ale aj tak si myslim, ze EU sa voci migrantom a svojim clenskym statom nesprava korektne.
A co by som ti na to povedal ja?
Suhlasim s tebou, povinne kvoty, pozyvanie migrantov, sen o tom ako sa integruju a ako ich ekonomika potrebuje...to su vsetko zvasty a myslis si to ty aj ja. Ja na rozdiel od teba vidim a citim, ze sa v podstate zhodujeme so svojim videnim sveta.
Tak kua nechapem preco tu musim siahodlho vysvetlovat veci, ktore si priemerne inteligetny jedinec dokaze zistit a domysliet aj sam...nehovoriac o tom, ze teba povazujem za nadpriemer.
Fakt som z toho unaveny, jeden ma tu napadne za narodnost, druhy mi vynada z pleziru, treti povie, ze to nema so mnou cenu, stvrty, ze si vytvaram vlastne pravidla, piaty, ze som narcis s poslednym slovom....atd.
Asi chcete debatovat len sami, pretoze mate na vec rovnaky nazor, takze si budete pritakavat a citit sa komfortne vo svojej bubline, pretoze ked to tvrdi jeden, druhy mu prisviedca a ja si to myslim tak to asi bude pravda nie?
Hosi, hosi..

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat