Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem ČR musí zavést institut strpění cizince

Celý paragraf najdeš třeba zde:

Ja som o tom paragrafe pokial ma bahno nan neupozornil nevedel, a na rozdiel od vacsiny tu diskutujucich som si ho nasiel a precital. A preto tvrdim cely cas, ze nadpis tohoto vlakna je zavadzajuci, ze Okamura a spol klamu. A neverim vlastnym ociam, co citam od teba, pretoze popieras pomerne jasnu vec.

Nyní kdokoliv, kdo zahodí pas, aby nebylo jasné, odkud pochází a vybere si nějakou zemi, ve které se bojuje a kterou prohlásí za svou vlast, dostane status strpěnce.

Trosku divna argumentacia...ak niekto nema pas a ty nevies z akej zeme pochadza kam ho chces vyhostit? Prijme ho niekto vobec? Neprijme. Ak vyhlasi, ze je Iranec vase urady mu to napisu do kolonky statna prislusnost? Myslis, ze takto to funguje? Ja si to nemyslim. Myslis, ze Iran prijme takehoto obcana, ktoreho identita nie je potvrdena?
Prenesme sa v case o rok dozadu.
Mame tu utecenca, ten tu spacha zlocin. Odsedi si trest (aspon dufam, ze ho za odmenu nechces poslat domov) a CR ho chce vyhostit. Ale kam, ked nema ziadne papiere a nie je mozne overit si jeho totoznost? Ok dajme tomu, ze papiere mal a vieme, ze je napriklad z Ugandy. V Ugande vladne chaos a hrozi mu tam mucenie (to vyhlasi on) a na zaklade medzinarodnych dohod sa CR zaviazala, ze nebude ludi deportovat do krajin, kde mu hrozi smrt, ci mucenie. Vyhostenim by CR poprela tento zavazok. Takze opat k vyhosteniu nedojde.
Skus mi vymenovat, co sa zmeni po novele.

V čem, že to měl bahno s Hamáčkem pravdu?

V tom, ze CR nemusi zaviest institut strpenia, pretoze ho uz ma v Azylovom zakone! CR ide upravit tento zakon a samotne podmienky institutu strpenia a z toho, co som cital ja su to upravy nepodstatne, nemeniace takmer nic na stave veci z pohladu bezneho cloveka.
Nechapem preco tu cely cas riesime nezzmysli Okamuru a spol, ked jedine co tu je na riesenie je, co novela prinasa.
Ja som to uz zhrnul, z praktickeho pohladu nic zasadne, ale ked chces mozeme vsetky upravy rozpitvat dopodrobna.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat