Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Čína vs KLDR

Cina je vzorom ako ma vyzerat idealny stat pre cely ostatny svet. Zobrala si to najlepsie z demokracie, tyranie, komunizmu, kapitalizmu a socializmu s zmixovala to tak, ze KLDR, Rusko, ci zapadna Europa mozu len zavidiet. Do 5 rokov sa stane svetovym leadrom, pretoze USA nestihaju.
Ono by bolo dobre, keby si si o tej Cine aj nieco zistil.
Napriklad, ze vacsina ludi je tam stastnych. Ze za 8 rokov postavili 20k km rychlostnych zeleznic a za dalsi 7 postavia dalsich 30k a je to jedina krajina, kde dokaze vlakova doprava casovo konkurovat tej leteckej. Pozri si interier cinskych rychlovakov a zrovnaj ho s europskymi. Alebo priemerne rychlosti.
Je to jedina krajina, kde jedinou aplikaciou na mobile zaplatis vsetko a to aj u poslednej babky na trhu a nepotrebujes na to milion inych aplikacii.
Anketa je blbost, pretoze Cina je svetovy leader, KLDR je na urovni zaostalych africkych krajin a Izrael je normalna moderna krajina.
Navyse si nedefinoval z akeho pohladu to ma byt najhorsia krajina, ale ked si zoberiem akykolvek vychadza mi vzdy najhorsie KLDR. Snad len z hladiska vybusnosti a napatia by Izrael prebehol KLDR.
Btw cinsky projekt socialneho skore, ktory sa tak rad kritizuje na zapade prebieha v testovacej prevadzke len v niekolkych velkomestach a su to oddelene projekty a podla popisu prinesu viac osohu ako pripadneho zenuzitia.
Jo a kamery na verejnych miestach? Tie vadia len blbcom. Cina patri medzi najbezpecnejsie krajiny sveta bez realnej existencie non-go zone, ktore ma kazdy stat...dokonca ciastocne existuju v CR aj v SR.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat