Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nenávidím telefonáty cez mobil

Po telefonáte cez mobil som furt na nervy, najme když robím niečo a zrazu hodinový telefonát mi znemožní pokračovať v mojej činnosti. Držanie mobilu pri uchu nekdy aj hodinu, taky nemám rád, nie len že ma bolí ruka ale mi je aj nepríjemné když počujem zvuk len z jedných uchom a druhým vôbec. Všeobecne neznesiem zvuk zo "slúchadla". Rovnako ako nenávidím pecky a špunty slúchatká do uší. Prijde mi to nepohodlné. Nemám rád když telefonujem s človekom a ten hovorí pol hodinu, pri čom za polhodinu kecania vysloví informáciu, ktorú bych ja vedel povedať za pol minúty. Ani to když telefonujem, a zrazu uprostred telefonátu je pol minútová medzera, iba blbé ticho... A predsa furt som nútený takéto telefonáty viesť. Najhoršie je viesť telefonát s mamkou. Ani kvalita zvuku z mobilu nieje nič moc, ani nevidím človeka. Aj som už po dlhšej dobe lenivý rozprávať. Jak to ženy robia že furt dokážu viesť hodinové debaty. A prečo muži proste nenávidia telefonovanie a dlhé debaty? (Aspoň tak som to počul) Čo si o tom myslíte vy? Ja teda omnoho radšej si v počítači otvorím Google Duo alebo Discord a telefonujem cez to. Je fakt nepríjemné jednou rukou niečo robiť, teda nekdy mi prijde že mi i 2 ruky sú primálo. No když mám len jednu k dispozícii je to na nervy. Takéto telefonáty mi robia nervy a po telefonáte sa furt cítim frustrovaný, "nahnevaný" (pričom ani neviem na čo), vystresovaný a vynervovaný.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jde o to, jestli ty hovory jsou služební a musíš je přijmout nebo soukromé. Já už služební hovory ne…
Yarda 16.09.2019 10:27
Yarda
Pokud je to někdo známý, zavolám mu pak zpátky, pokud je to neznámé číslo, tak mu pošlu serepesku se…
Prasak 16.09.2019 16:37
Prasak
Pardon, zmýlil jsem se. Tři otazníky posílám, když dostanu serepesku od neznámého odesilatele a ta s… poslední
Yarda 21.09.2019 20:41
Yarda

Jde o to, jestli ty hovory jsou služební a musíš je přijmout nebo soukromé. Já už služební hovory nemám. A jsou situace, kdy hovory neberu, třeba když řídím auto. Kromě toho, že je to zakázané si myslím, že je to i nebezpečné a to i přes handsfree, protože i takový hovor odvádí pozornost od řízení.
Když mám nějaké jednání nebo jsem zrovna u lékaře, tak se snažím vypnout zvonění a když mi někdo volá, tak má smolíka. Pokud je to někdo známý, zavolám mu pak zpátky, pokud je to neznámé číslo, tak mu pošlu serepesku se třemi otazníky. Případně mám v seznamu pár mobilních čísel s názvem "Votrava votravnej" toho nechám, ať si zvoní než ho to omrzí.
Pokud jsou to služební hovory na delší dobu asi je na místě výmluva, že si musím najít k tomu podklady a zavolám zpátky, případně ať mi volající dá emajlovou adresu na kterou mu odpovím.
:beer:

Pokud je to někdo známý, zavolám mu pak zpátky, pokud je to neznámé číslo, tak mu pošlu serepesku se třemi otazníky.

Žádnou zprávu neposílám. Řídím se pravidlem - pokud je to důležitý, zavolá znovu. Pokud se znovu neozve, tak to důležitý nebylo a není to hodno mé pozornosti. Nebo ať pošle SMS on, kde napíše kdo je a co chce.

Pardon, zmýlil jsem se. Tři otazníky posílám, když dostanu serepesku od neznámého odesilatele a ta serepeska zjevně není pro mne. Aby odesilatel tušil, že jeho serepeska nedošla ke správnému příjemci. Nepřijaté hovory z neznámých čísel nechávám vyhnít. Tedy pokud náhodou nečekám hovor od někoho, komu jsem své číslo dal aby se mi ozval.
Ale když hovor z neznámého čísla vzít mohu, tak ho vezmu - třeba mi volá manželka z mobilu kolegyně ze zaměstnání, že svůj mobil zapomněla doma, abych jí ho donesl :-(
https://debaty.net/discussions/2907077-mobily-budou-k-necemu

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru