Tak uz na to maji vek, zejo. Mne se libilo, jak to nekdo nazval - ze "Ceske nebe se plni".
Ja si zase pro zmenu zacinam pripadat desne stara, protoze posledni roky ruzni herci, na jejichz filmech jsem vyrustala, bud umiraj, nebo slavej narozeniny typu 70, 75, 80 atd.
Nikde není psáno, že jdou do nebe. Já si tam takového Svěráka představit nedovedu.
A vis vubec, na co ta hlaska narazi?
Nevím která hláška. Myslíš České nebe? To mi nic neříká. Jestli je to něco z televize, tak tu sleduju moc málo.
Takových, co se vyjadřují k čemukoli, aniž by měli elementární znalosti, je všude plno. Proč by to tady měla být výjimka, že jo. Zkrátka každý má názor a potřebu ho sdělit.
Ano a proto se to jmenuje "debaty" a ne "církevní semináře".
Pochopitelně, vždyť to píšu.
To by mě celkem zajímalo proč... Protože "podepsal", nebo pro to, že pak "zradil"?
málokterý český autor/herec rozdal za svůj život tolik dobré nálady, jako kterýkoli člen divadla Járy Cimrmana. Už jen tohle by mělo stačit.
Ja si stary nepripadam, pretoze viem, ze vecny zivot je mozny. Ked som bol dieta tak taky Kaja alebo Helenka boli stari. Teraz mam vacsinu zivota za sebou a Kaja a Helenka stale ziju.
Taky hodlám žít věčně. Základy pod vodou, věž se bortí, na hůře straší. Ale mně je dobře.
Základy pod vodou, věž se bortí, na hůře straší.
To je pěkné. Jako bych měl omylem puštěnou webkameru (kterou nemám).
- "Tatínku, nezapomněl jsi, že máš dneska umřít?" - "No vidíš, já na to zapomněl jako na smrt!"
Posel z Liptakova/
IMHO životní Weigelova role (Posel je můj nejoblíbenější kus DJC).
"... a až vás uvidím, jak se houpete na větvi, tak pak vám můžu říct, že vám pojišťovna nic nezaplatila."
"No jo, je to v troubě." - "Co trouba ukázala, to se vždycky vyplnilo"
edit: i když Weigelův Jan Hus v Českém nebi je taky hodně dobrý.
Kdo byl lepší Hájek? No Smoljak, to je jednoduchý. Ale kdo byl lepší Motyčka, Penc, nebo Weigel? Tak to už je těžší rébus.
Tak uz na to maji vek, zejo. Mne se libilo, jak to nekdo nazval - ze "Ceske nebe se plni".
Ja si zase pro zmenu zacinam pripadat desne stara, protoze posledni roky ruzni herci, na jejichz filmech jsem vyrustala, bud umiraj, nebo slavej narozeniny typu 70, 75, 80 atd.
Nikde není psáno, že jdou do nebe. Já si tam takového Svěráka představit nedovedu.
A vis vubec, na co ta hlaska narazi?
Nevím která hláška. Myslíš České nebe? To mi nic neříká.
Jestli je to něco z televize, tak tu sleduju moc málo.
České nebe
Dík, na tohle jsem prostě nenarazil.
Takových, co se vyjadřují k čemukoli, aniž by měli elementární znalosti, je všude plno. Proč by to tady měla být výjimka, že jo. Zkrátka každý má názor a potřebu ho sdělit.
Ano a proto se to jmenuje "debaty" a ne "církevní semináře".
Pochopitelně, vždyť to píšu.
To by mě celkem zajímalo proč... Protože "podepsal", nebo pro to, že pak "zradil"?
málokterý český autor/herec rozdal za svůj život tolik dobré nálady, jako kterýkoli člen divadla Járy Cimrmana. Už jen tohle by mělo stačit.
Ja si stary nepripadam, pretoze viem, ze vecny zivot je mozny.
Ked som bol dieta tak taky Kaja alebo Helenka boli stari.
Teraz mam vacsinu zivota za sebou a Kaja a Helenka stale ziju.
Taky hodlám žít věčně. Základy pod vodou, věž se bortí, na hůře straší. Ale mně je dobře.
To je pěkné. Jako bych měl omylem puštěnou webkameru (kterou nemám).
- "Tatínku, nezapomněl jsi, že máš dneska umřít?"
- "No vidíš, já na to zapomněl jako na smrt!"
Posel z Liptakova/
IMHO životní Weigelova role (Posel je můj nejoblíbenější kus DJC).
"... a až vás uvidím, jak se houpete na větvi, tak pak vám můžu říct, že vám pojišťovna nic nezaplatila."
"No jo, je to v troubě." - "Co trouba ukázala, to se vždycky vyplnilo"
edit: i když Weigelův Jan Hus v Českém nebi je taky hodně dobrý.
Kdo byl lepší Hájek? No Smoljak, to je jednoduchý. Ale kdo byl lepší Motyčka, Penc, nebo Weigel? Tak to už je těžší rébus.