Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Že by další krize?

Odkaz som vložil. Doporučujem prelúskať.

- Tak dobre anglicky neumim. Podivat se podivam, vyzkousim to pres nejaky prekladac.

Najprv budú musieť vymrieť všetci profesori, ktorí tvrdia, že je to nemožné.

Podle prvnich stranek by neslo ani tak o to vyhladit vsechny vedce, ale zmenit cely pohled na realitu okolo nas, vse co jsme se naucili tak jak zname doposud.
- Ze foton nemá klidovou hmotnost je pravda, ale také nikdy byt v klidu nemuze, protoze by neexistoval tudiz ma i nejakou hmotnost cimz rovnice E = mc² by tomu odpovidala. Foton také zakrivuje drahu v gravitacnim poli (coz je jeden ze zakladních testu spravnosti obecné teorie relativity), kdyz to porovnam s tim co Albert napsal v 1905.

PS : Celé to prelouskané jeste nemam ale vypada to ze to jde spis do kvantové mechaniky, presnejsi jak ± / aproximativni klasická fyzika ktera je zpravdila jen na zaklade odhadu.
(Odstupem casu a prichodem kvantové fyziky dvacatého stoleti se doslo na to ze né vsechny rozvnice jsou presné to ano to je pravda, ale stale se na vetsine techto rovnic muzeme spolehlive ridit tedy alespon, jestli budeme v nekterych pripadech brat jako nejvetsi moznou rychlost pro 'c' jako rychlost svetla).

Ovšem niekto, kto sa nemusí držať maintreamovej vedy, pretože veci ktoré konštruuje sú tajné

- Jestli je cely pribeh pravdivy tak mi to prijde skoda. Proc neco vynalezat kdyz se s tim nemuzes podelit (tedy az na armadu), to mi neprijde moc korektni tedy jestli vystupuje jako vedec :-)
* Treba bych uvital, kdy nekdo dosel na zpusob "bezbolestného vrtani zubu" :puff: Neco z ceho by melo neco i lidstvo.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat