Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Že by další krize?

...vkuse blyskalo ako ked pustis stroboskop na diskoteke...nikdy pretym som nic take nevidel, ani vo videu, jeden blesk za druhym bez akejkolvek zvukovej kulisy.

- Ono jde v podstate o bezny meteorologicky ukaz. U tady techto nadoblacnich bourek (horni atmosféry) jsi hromy slyset ani nemohl, uz jsem jich potkal nekolik hlavne na korzie nebo na jihu spanelska pocas dlouhych veder po prichodu studenych vln, ochlazeni.
Musim priznat, ze kdyz to clovek vidi, tak by rekl ze se blyzi konec sveta a u toho projevu studeného plazmatu, vyboji ionizovaného plynu to pak vypada jako by nebe prakticky konstante svitilo v podstate to funguje jako zarivka coz vypada jako by to nebe melo kazdou chvili explodovat.

-Nekteré ukazy, globalni oteplovani které vidime a bezne potkavame by prisli v nejakych cyklech i tak i kdyby zde clovek nebyl, neni to zkratka 100% vina cloveka nebo 100% vina prirody, lidé jiz od svého pocatku maji tezko najit a integrovat i ten stred, bud je vse "bilé", nebo "cerné".
(tak jako nekteré externi vlivy jako slunecni erupce, jeho radioaktivita kterou clovek svou presenci nejak neovlivni).
Dodnes presne nevime do jaké miry jsme my lidé aplikovani a zodpovedni za "globalni oteplovani" nebo meteorolickych zmen. Proto jsou také stale okolo nejaké diskuze a dohady, ale presné cisla nikdo nema tedy dat nemuze tak si kazdy muze rikat tak nak co chce aniz by to nekdo mohl s jistotou "potrvdit" nebo "vyvratit".

- Do nekterych globalnich ekologickych katastrof clovek urcite zasahl a ma na tom urcity podil tak jako pozary (které zde na debatach nekdo resil) které vznikli zasahem lidské ruky, které zpusobili zemedelské stroje, né "zmena klimatu", naruseni biotopu, znecisteni planety coz ma za dopad ubytek kysliku v oceanech, vyhubeni nekterych zivocisnych druhu, planktonu etc) na tom neni co zpochybnovat a je to jasné i bez potreby nejakych statistik nebo vedeckych podkladu ze za to muze clovek. (na to aby jedna generace videla tak rychlou klimatickou zmenu ovsem zustava obdivuhodné).

PS: Ona je ta pravda a realita zpravidla vzdy jinaci nez jak je nam predstavovana. Kdyz na to dojde, treba to dela H.A.R.P pro naruseni ekonomiky USA aby to zpomalilo 3 svetovou valku. :-p
* Mozna to ma i pozitivni stranky a konecne nas to donuti aby jsme vsichni na zemi spolu zacali spolupracovat coz by mohl byt zrozeni pocatku primitivni civilizace.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat