Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jak to tedy je?

Pretoze si lahostajne hovado (to neber osobne, len som pouzil expresiny vyraz) rovnako ako 90% vsetkych kritikov EU, ktori o fungovani samotnej EU nemaju ani sajnu.
Mna vzdy udivovalo ako je v CR silne zakorene antieuhujerstvo, uz len samotny odpor voci euru je postaveny len pocitoch (mame nieco vlastne to je nase a tak je to spravne) a odmietaju akekolvek relevantne argumenty a to dokonca aj inteligentny ludia a nielen stred Gaussovej krivky.
Ty rad kritizujes EU a pritom nemas ani sajnu ako funguje a co ti prinasa. Vidis len negativa, papagajujes co si niekde cital, pocul a zgrupujes sa s ludmi s rovnakym nazorom. Ste v tlupe, je vas vela a mate pocit, ze vas nazor je spravny. Kedze zijeme v demokracii a vy ste vo vacsine musi sa akceptovat, ale to neznamena, ze je spravny.

Mas hlavu?
Mas
Mas rozum?
Snad hej.
Tak ho kua pouzivaj.

Keby som antieurohujer ako vacsina populacie v CR prve co by mi bolo podozrive je preco nikto nechce vystupit z tej hnusnej zlej EU a preco sa tam naopak hrnu aj ti, co tam nie su. Dalej by som premyslal, co by sa tak asi stalo keby ako stat vystupime z EU, zaviedli by sa opat hranice, cla a vsetky tie veci, ktore tu boli pred EU.
Celkom by som sa cudoval preco tak mocna a silna krajina ako je Velka Britana robi pri odchode z EU take tanecky a nechce z tej EU odist a nechce....aj ked si to doma schvalila. Coho sa boji? Preco stale ziada odklad a natahuje cas? Ved odchod z EU je predsa vykupenie nie?
Proste aj antieurohujer ak ma mozog moze ho pouzit a zacat si klast otazky a skusit spochybnit svoj nazor, co je zakladom kritickeho myslenia. Skus to a mozno budes prekvapeny.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat