Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hurá, konec vládní krize (ČR)

ČSSD je IMHO parta nesvéprávných trotlů od té doby co z jejího vedení odešel pan Zeman. Třeba ta demise/nedemise pana Sobotky, to byl opravdový požitek pro znalce.

Tuším, že tahanice kdo má být ministrem na méně důležitém ministerstvu je jen zástupný problém v jehož stínu se klube něco závažnějšího. A já nevím co a kdo v pozadí tahá za nitky. Dříve to byly staré struktury a temné síly, teď tuším hochy co spolu mluví.

Ale trochu humoru z literatury. Sranda muší bejt, kdyby fotra věšeli:

...Pěšinka byl vyšší klasa. Velké vzdělání možná neměl, ale byl zvídavý, protřelý různým prostředím, bystrý, příjemný a měl velký čich... Dostal na starosti kolonie, prostě že to tak vyšlo. Neměl o koloniích páru, nebyl by je dovedl ani vyjmenovat, natož je ukázat na globusu. Řekl si, že to žádná vážná zábrana nebude. Svolal si náměstky a roztomile jim řekl: „Dělejte, jako bych tu nebyl.“ Zbytečná připomínka: dělali to tak stejně vždycky, ale bylo sympatické, když to jednou ministr upřímně řekl...

Taky jsem si připomněl knihu "Jistě, pane ministře".
Hlavní hrdina když jeho strana vyhraje volby, čeká, že bude jmenován ministrem, myslí si na zemědělství, ale hoši co spolu mluví rozhodnou, že ministerstvo zemědělství mu nedají, protože o problematice zemědělství přednášel na vysoké škole a je nebezpečí, že by tomu mohl rozumět.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat