Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Článek 17 (dříve 13) je v rozporu listiny lidských práv.

Toto vlakno vypoveda o urovni dnesnych ludi/diskutujucich...dotycny tu odkazal asi 4 ludom, aby si dany clanok precital, oni mu odkazali, ze ho citali a dalej v diskusii dotycny prezradil, ze nic necital a videl len 2 (slovom dve) videa na YT a tak to bude pravda.
Typicka obet hybridnej vojny, 2x zopakujem klamstvo/vymysel a hned je to pravda.
Je to presne o tom ako vznikol kopec nezmyslov o EU, od zahnutych bananov, cez GDPR, kde si niekto povazuje za osobny udaj uz aj cislo trenok az po po hoaxy o tom ako sme stratili suverenitu a ovladaju nas zli ludia z vedenia EU.
Inak uz to tu bolo velmi pekne povedane, teoriu polochej zeme zdiela statisice ludi na zemi a videi o tom su tisice...a napriek tomu je to nezmysel.
Jedina a spravna rada, ktorou celu diskusiu mozeme uzavriet je, ze nech si dotycny najprv precita clanok 17 ak ho to zaujima a az potom analyzuje videa a utvara si nejaky nazor.
P.S. Naozaj mi toto pripomina situaciu okolo GDPR, ku ktorej sa uz vyjadroval kdekto, ale malokto to cital a do kolien ma dostavali pravnicke analyzy, ktore napriklad tvrdili, ze osobnym udajom vzdy emailova alebo IP adresa bez toho, aby co i len tusili co to vlastne je a ako to cele v ramci IT funguje.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat