Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Otrava Cyprofloxacinom (Antibiotikum) - Som obeť

Ahojte všetci,

Máte niekto skúsenosti stymto ATB? Pokiaľ nie, nechcite vedieť čo všetko vám hrozí a ako vám to znici vasu kvalitu života a možno aj život. Bol som úplne zdravý, ATB sa zvyknú využívať na zapal dýchacích ciest, infekcie mocovych ciest , atď. Sú to ATB, ktoré by sa vo vseobecnosti mali podávať len v prípade ohrozenia života ( v celej európe sa podávajú bežné ako na bežiacom pase) ešte aj deťom ako kvapky. Chcem vás prv upozorniť, v žiadnom prípade neberte ATB, ako su fluorochinolony a chinolony je ich 31 ks, v európe už sa dohadujú o ich zakáze, teraz nedávno boli aj články. Mal som zapal močových ciest urolog mi dal 3 balenia. Bol som zdravý človek až na zapal. Zobral som 1 tabletu. Všetko v pohode. O 2 v noci sa budim na zastavovanie dýchania , nenormálne krce do noh nemohol som sa ani pohnúť taká to bola bolest a trpnutie. Celý deň prelezany. Druhý deň panicke ataky a depresie, pridalo sa pálenie oci, zrnite videnie, blurred vision proste problémy s vizualnym videnim. 3 deň... pukanie klbov v celom tele bolest sliach, 4 deň tinnitus - piskanie v usiach... pukanie pri prehltani, stekanie hlienov a busenie srdca pri pohybe. Takto to išlo ďalej. Vybral som 8 piruliek, mal som ich cez 14 myslím. Snažil som sa ich vybrat pretože mi pomáhali ale už som to nezvládol môj stav bol kritický. 2 mesiace prelezane v posteli. Začal som vyhľadávať čo sú zac tie ATB a keď som to zistil, prešiel mi mráz po chrbte ... veľa ľudí spachalo samovraždu. Sú ľudia, ktorý ležia už 4 rokov doma, vybrali 103 pirul, a majú zničený život . Začiatky boli pre mňa hotovým peklom. Da sa povedst druhy holocaust. Doteraz mám ešte problémy ale štúdiom som zistil, ako sa detoxikovat a podla toho postupujem . Problém je že môj zapal pretrváva a tak budem musieť detox prerušiť lebo o 2 týždne ma čakajú znova ATB ale už nie chinolony.

Napadlo ma že tu napíšem, som casty návštevník vášho fóra a preto chcem, lebo nikdy neviete kedy môže niekto z vás dostať zapal, okamžite odmietnite liečbu chinolonmi (Ciprofloxacin, Levaquin - 2x horsi, Levalox atd)... zničí vás to.. radšej hladajte náhradu... Sú zriedkavé prípady kedy to človeku neurobilo nič a užíval ich no 2x už to môže byť inak. Preto som rád keď si to prečítate a kľudne sa podelte o vaše názory rád si prečítam.

Moje symptomy: Bolest svalov, pichanie, zrakove problémy- dvojité videnie, odrazy zo svetiel a predmetov, stipanie oci, pukanie klbov, tinnitus, bolest uši a tváre, návaly tepla a zimy, panicke ataky, tachikardia busenie srdca, bolest hlavy , záblesky pri uzavretí oci.

Pár článkov o liekoch a obetiach:

zmrzaceni-i-sebevrazdy-vedlejsi-ucinky-antibiotik-nici-zivoty-na-tyhle-leky-pozor.html

floxiehope.com

,,Doktori liečia, ale nevyliečia."

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Takze uz po prvni tablete jsi mel problemy, ale nenapadlo te aspon zavolat lekari, ktery ti to prede… nový
Jan Fiala 11.10.2025 15:51
Jan Fiala
Přesně tak, už při prvních popisovaných problémech - zástavy dýchání, silné křeče v nohách - bych ok… nový
Zdenál 11.10.2025 16:35
Zdenál
On si tu tabletku vzal před 6,5 lety :-p A tady na serveru se více jak rok neukázal. poslední
L-Core 11.10.2025 18:02
L-Core

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru