Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Otrava Cyprofloxacinom (Antibiotikum) - Som obeť

Ahojte všetci,

Máte niekto skúsenosti stymto ATB? Pokiaľ nie, nechcite vedieť čo všetko vám hrozí a ako vám to znici vasu kvalitu života a možno aj život. Bol som úplne zdravý, ATB sa zvyknú využívať na zapal dýchacích ciest, infekcie mocovych ciest , atď. Sú to ATB, ktoré by sa vo vseobecnosti mali podávať len v prípade ohrozenia života ( v celej európe sa podávajú bežné ako na bežiacom pase) ešte aj deťom ako kvapky. Chcem vás prv upozorniť, v žiadnom prípade neberte ATB, ako su fluorochinolony a chinolony je ich 31 ks, v európe už sa dohadujú o ich zakáze, teraz nedávno boli aj články. Mal som zapal močových ciest urolog mi dal 3 balenia. Bol som zdravý človek až na zapal. Zobral som 1 tabletu. Všetko v pohode. O 2 v noci sa budim na zastavovanie dýchania , nenormálne krce do noh nemohol som sa ani pohnúť taká to bola bolest a trpnutie. Celý deň prelezany. Druhý deň panicke ataky a depresie, pridalo sa pálenie oci, zrnite videnie, blurred vision proste problémy s vizualnym videnim. 3 deň... pukanie klbov v celom tele bolest sliach, 4 deň tinnitus - piskanie v usiach... pukanie pri prehltani, stekanie hlienov a busenie srdca pri pohybe. Takto to išlo ďalej. Vybral som 8 piruliek, mal som ich cez 14 myslím. Snažil som sa ich vybrat pretože mi pomáhali ale už som to nezvládol môj stav bol kritický. 2 mesiace prelezane v posteli. Začal som vyhľadávať čo sú zac tie ATB a keď som to zistil, prešiel mi mráz po chrbte ... veľa ľudí spachalo samovraždu. Sú ľudia, ktorý ležia už 4 rokov doma, vybrali 103 pirul, a majú zničený život . Začiatky boli pre mňa hotovým peklom. Da sa povedst druhy holocaust. Doteraz mám ešte problémy ale štúdiom som zistil, ako sa detoxikovat a podla toho postupujem . Problém je že môj zapal pretrváva a tak budem musieť detox prerušiť lebo o 2 týždne ma čakajú znova ATB ale už nie chinolony.

Napadlo ma že tu napíšem, som casty návštevník vášho fóra a preto chcem, lebo nikdy neviete kedy môže niekto z vás dostať zapal, okamžite odmietnite liečbu chinolonmi (Ciprofloxacin, Levaquin - 2x horsi, Levalox atd)... zničí vás to.. radšej hladajte náhradu... Sú zriedkavé prípady kedy to človeku neurobilo nič a užíval ich no 2x už to môže byť inak. Preto som rád keď si to prečítate a kľudne sa podelte o vaše názory rád si prečítam.

Moje symptomy: Bolest svalov, pichanie, zrakove problémy- dvojité videnie, odrazy zo svetiel a predmetov, stipanie oci, pukanie klbov, tinnitus, bolest uši a tváre, návaly tepla a zimy, panicke ataky, tachikardia busenie srdca, bolest hlavy , záblesky pri uzavretí oci.

Pár článkov o liekoch a obetiach:

zmrzaceni-i-sebevrazdy-vedlejsi-ucinky-antibiotik-nici-zivoty-na-tyhle-leky-pozor.html

floxiehope.com

,,Doktori liečia, ale nevyliečia."

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat