Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Mobily - budou k něčemu?

Koukal jsem na svůj starý příspěvek.
Mobily mohou mít i zajímavá použití.
Jednou jsme s kýmsi byli v krčmě na pivu, přisedl si k nám týpek, začal nás otravovat se svými problémy a vypadalo to, že hned tak nepřestane, nechtělo se mi rovnou ho poslat do prrdele, tak jsme to nějak přežili.
Když jsem o tom pak přemýšlel, napadlo mne domluvit se s partnery, že v takovém případě jeden odejde na záchod, toho druhého prozvoní když ten druhý jakoby přijme hovor ale ve skutečnosti ho utne, ten ze záchodu se mezitím vrátí, ten u stolu "pokračuje v hovoru" a pak se omluví, že musí něco naléhavě řešit a toho ze záchodu požádá, aby mu s tím šel pomoci. Snad to tak bude společensky přijatelnější.
:-):-):-):beer:

Takhle podobně jsme to měli domluvené s kolegou co jsme s ním dělali na tři směny, když on měl noční a já ranní, vystupoval jsem z autobusu co on do něj nastupoval, tak já, když už jsem v tom autobusu seděl, jsem ho prozvonil, on to utnul a šel na ten autobus, tak jsme měli zařízené, že tam jeden z nás byl - ta doba kdy on už z pracoviště odešel a já jsem tam ještě nepřišel zase tak kritická nebyla. Pokud bych se třeba někde zdržel, tak bych mu zavolal ještě jednou a to on by pak vzal.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat