Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Mobily - budou k něčemu?

Mas vsechno sifrovany, si vem kolikrat se ti nekdo proboural na Google ucet? Ani jednou, teda ve vetsine pripadu, pokud nezadavas heslo "12345".

U nas v praci se pouziva Exchange a tam uz mas dneska taky moznost smazat obsah mobilu na dalku. Lidi co maji firemni mobily, tak to tam logicky maji vsichni, pokud chce nekdo firemni postu na soukromy mobil, tak to tam dostane taky. Nekteri lidi to teda maji v klidu i na osobnich mobilech, ja bych si kvuli tomu na svuj mobil nic firemniho dat nenechal. Ne kvuli hackerum, ale neni duvod, aby mi zamestnavatel videl do soukromeho mobilu.

Neznama cisla na poprve nezvedam, driv jsem zvedal, ale telefonni spam me naucil to nezvedat. Pokud mi to same cislo zavola vickrat a vetsinou ho mezitim nenajdu ve spam telefonech na webu, tak to potom zvednu.

Na sms, ktere nejsou urcene pro me nereaguji a hned je smazu. Urcite bych nikam na financak nevolal, oficialni dokumenty se z financaku posilaji postou myslim s modrym pruhem. Za spatny telefon nikdo zadne opletacky mit nebude.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat