Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kauza korunových dluhopisů dokauzovala

Pozor ja nepisem vsetky chyba...ja pisem vsetky najdene chyby. Problem je, ze ONI vobec nepremyslaju nad tym ako sa da zakon zneuzit.
Zober si zakon o pristupe k informaciam...super vec, az pokym sa nenasli filutovia, co to zneuzivali lebo zakon postavili tak, ze ked samosprava alebo iny statny organ neodpovedali na tvoju otazku do urciteho casu porusoval zakon a dostaval pokutu. To fakt nikoho nenapadlo, ze sa najdu curaci, co zahltia napriklad obecne urady tisickami nezmyselnych otazok a poziadaviek? Ved to sa tam priam ponuka.
Alebo verejne obstaravanie...nanutili to verejnej sprave a prinutili ju brat vzdy najnizsiu cenu. Pritom kazdemu je jasne, ze najlacnejsi sa nerovna vzdy najlepsi. A tak sa velakrat stalo, ze nekolko mesacne verejne obstaravanie vyhral niekto s nezmyselnou cenou, ktora sa nedala dodrzat a tak sa muselo cele obstaravanie zopakovat a cas bezal a bezal a tovar alebo sluzba v nedohladne.
To zase nikto nevidel a nevedel?
Ja mam pocit, ze je tam fakt banda idiotov niekedy.
Ja tam proste nevidim ani tu snahu a potom tu mame tisice novelizacii a nezmyselnych zakonov.
Uz si nepamatam preco boli zavedene korunove dlhopisy, ale mari sa mi, ze povodna myslienka mala nejaky dobry motiv. Ale to nikoho nenepadlo, ze sa to da takto vyuzit a zneuzit? Neverim.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat