Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ako si dnes mozete niekoho umyselne zrazit a nic sa vam nestane

To su zvasty...psychotesty nemaju odhalit tvoje spravanie v krizovych situaciach, ale v beznych situaciach. Navyse nikto nechce, aby psychotesty boli 100%, dokonca ani nie 50%...staci ak odfiltruju len zopar percent pacientov a uz si splnili svoju ulohu, pretoze niekomu prave zachranili zivot.
Navyse nie je problem spravit specialne psychotesty pre autoskoly. Hned z fleku ma napadlo par situacii na simulatorocch, napr jazdenie za pomalsim vozidlom v sepretinach, kde psychicky labilny jedinec zacne predbiehat bez ohladu an prehladnost terenu, pretoze strati trpezlivost.
Samozrejme nemusime robit hned rozhodnutie, ze po nezvladnuti jednej situacie mu nedame vodicak, ale nie je problem nasimulovat na trenazeri 10 situacii a urcit nejake minimalne skore, ktore musi uchadzac dosiahnut. Psychtoesty predsa niemusia byt len pisomne a pohovorove.
Moja manzelka je celkom dobry sofer na zenu, ale trpi tym, cim vacsina zien...nema odhad. Nerada obieha aj v uplne jasnych situaciach, pretoze nevie odhadnut kolko casu potrebuje na obiehanie, za ako dlho sa stretne s autom v protismere a pod a obiehanei vacinou schvalujem ja, ked sedim vedla.
Takisto si nie je ista pri parkovani, aj ked ma vodicak uz 25 rokov.
Testy z odhadu by mali byt sucastou vyucby v autoskole tiez, najviac nehod sa stava prave, ked vodic zle vyhodnoti situaciu a najhorsie zrazky su protismerne, ktore takmer vzdy koncia tragicky, kedze rychlosti sa tam scitavaju.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat