Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ako si dnes mozete niekoho umyselne zrazit a nic sa vam nestane

Zrovna dnes som stretol debila. Vraciam sa od zakaznika, dvojprudovka pred Piestanmi. Debil sa ponahla a tak sa lepi za auto v lavom pruhu. Lenze to auto zacina odbocovat tak sa debil zaraduje za mna...asi 50cm za mnou...vzdy ked vidim takehoto formulo-psychopata mam chut tuknut trosku na bzdu, pretoze on by si ani to brzdove nestihol vsimnut a uz by somm ho mal v sebe.
Vchadzame do mesta ja znizujem rychlost zaradenou 4 bez plynu na metsku...debil za mnou straca nervy a ide do odbocovacieho pruhu. Sme v meste on ide odhadom 90. Tesne za skoncenim odbocovaciei pruhu sa zaradujem predomna do priameho pruhu...samozrejme bez smerovky, nastasttie som to predpokladal a navyse ja uz siel predpisovo a on tych cca 90. Nastastie sa nikto do naseho pruhu nepripajal lebo keby ano stane sa nehoda, on bol v odbocovacom nemal co ist rovno.
Na kruhovom odbocuje zasadne bez smeroviek, prichadzame na dalsiu krizovatku, kde je uz rada aut v troch pruhoch. Pokusa sa este obehnut a dostat sa spat do stredneho, ale rozmysli si si to, pochopil, zeby ho nikto nepustil, ma totizto miestnu znacku.
Cakame na semaforoch, stojim za nim...kolona sa pomaly rozbieha, skace uz cervena, nestihame to. ale on to predsa este len da....lebo sak on sa ponahla a na cervenu sa chodit moze.
Auto starsia audina.
Na cca 1.5km som zachytil asi 7 poruseni predpisov, arogantnu jazdu, ktora mohla sposobit niekolko nehod. Je len otazka casu, kedy takyto ponahlajuci debil naozaj nejaku nehodu sposobi.
Ty si fakt myslis, ze takyto clovek je schopny prejst psychotestami?
Byt policajtom zoberiem mu vodicak na dozivotie.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat