Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ako si dnes mozete niekoho umyselne zrazit a nic sa vam nestane

U nas sa testy robia, vychadzal som z toho, ze aj u vas.
Stale mam pocit, ze sa bavim s demagogom.
Sorry, ale porovnavat umrtia zapricinene autom a nozom???? Wtf? Kolko ludi bolo usmrtenych nozom v roku 2017? A kolko zranenych? Cisla neviem, ale moj odhad bude par mrtvych a desiatky, mozno stovky zranenych.
A teraz auta? 517 mrtvych a desiatky tisic zranenych. A pozor...rok 2017 bol rekordne nizky v CR od roku 61. Takze fakt budeme porovnavat hrusky s jablkami? Kolko krat ta v zivote pichli nozom? Mna ani raz. Zato som uz bol ucastnikom niekolkych nehod. A takto to ma takmer kazdy z nas.
Auta zabijaju jednoznacne najviac ludi zo vsetkych zbrani, ktore si spomenies a su po chorobach druhym najcastejsim zabijakom a zranovacom v CR.
Pozri si statistiku umrtnosti v CR a zober si napriklad ako sla prudko dole po zavedeni bodoveho systemu, ci znizeni rychlosti na 50km/h v obci (aj ked tam mozeme o prinose diskutovat). A porovnaj si to s nasou statistikou, ktora takyto pokles nevykazuje. Je jasne, ze bodovaci system urcite zabral a mali by ho zaviest aj u nas. A predsa najdes urcite kopec ludi, ktori ho budu spochybnovat.
Urcite najdeme ludi, ktori vedia oklamat psychotesty a dokonca prejdu aj cez pohovor psychologa. Ale najst agresora, ktory ma IQ tykve a nedat mu vodicak nemusi byt az tak tazke.
Navyse viem si predstavit psychotesty, ktore by neboli len klasicke, ale diali sa aj na modelovych situaciach na trenazeri, kde by sa vyhodnocovalo ako reaguje dany vodic.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat